Hlavní Vztahy Tony gonzalez

Tony gonzalez

Tony gonzalezVěk 45 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 3 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Tony Gonzalez možná svobodný.

Vztahy

Tony Gonzalez byl dříve ženatý s říjnem Gonzalezem(2007).



kdo je riff raff seznamka

Tony Gonzalez byl ve vztahu s Lauren Sanchezovou(2000-2001).

Tony Gonzalez se setkal se Shannon Malone.

O

Tony Gonzalez je 45letý hráč amerického fotbalu. Narodil se Anthony David Gonzalez 27. února 1976 v Torrance v Kalifornii ve Spojených státech a je známý pro Chiefs Tight End. Jeho znamení zvěrokruhu je Ryby.



Tony Gonzalez je členem následujících seznamů: narození 1976, hlasatelé národní fotbalové ligy a hráči americké konference Pro Bowl.

kde je teď kobe tai

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tony Gonzalez! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý118 let, 2 měsíce--
Chodit s někým11 rok--
Setkání1---
Celkový318 let, 2 měsíce6 let, 4 měsíce1 rok

Detaily

JménoTony
Prostřední jménoDavide
PříjmeníGonzalez
Celé jméno při narozeníAnthony David Gonzalez
Stáří45 let
Narozeniny27. února 1976
RodištěTorrance, Kalifornie, Spojené státy
Výška6 '5' (196 cm)
Hmotnost114 kg
StavětAtletický
Barva očíČerná
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Etnický původMnohorasový
Státní příslušnostamerický
Střední školaHuntington Beach High School
UniverzitaKalifornie
obsazeníAmerický fotbal)
Pozice amerického fotbaluTěsný konec
NávrhVypracovali šéfové Kansas City v 1. kole (celkově 13.) draftu NFL z roku 1997.
Získejte slávuChiefs Tight End

Anthony David Gonzalez (narozený 27 února 1976) je bývalý profesionální americký fotbal pevný konec a sportovní analytik, který hrál v národní fotbalové lize 17 sezón, především s Kansas City Chiefs. Gonzalez, považovaný za jeden z největších konců všech dob, hrál univerzitní fotbal a vysokoškolský basketbal na Kalifornské univerzitě v Berkeley a byl uznáván jako konsenzus All-American ve fotbale. Byl draftován Chiefs v prvním kole draftu NFL z roku 1997, kde hrál 12 sezón a v posledních pěti sezónách byl členem Atlanty Falcons. Po odchodu do důchodu pracoval jako analytik společnosti Fox Sports.



Více o Tony Gonzalez Méně o Tony Gonzalez

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Října GonzalezŽenatý2003 -
dvaLauren SanchezVztah200020011 rok
1Shannon MaloneSetkání -
Října Gonzalez #3

Října Gonzalez

2003

Říjen Gonzalez a Tony Gonzalez byli ...[zobrazit pár] Lauren Sanchez #dva

Lauren Sanchez

2000-2001

Tony Gonzalez a Lauren Sanchez se rozešli v ...[zobrazit pár] Shannon Malone #1

Shannon Malone

Shannon Malone a Tony Gonzalez byli v re ...[zobrazit pár] #3

Října Gonzalez

2003

Říjen Gonzalez a Tony Gonzalez jsou manželé 14 let. Chodili spolu 4 roky poté, co se dali dohromady v roce 2003, a v roce 2007 se vzali.

Vztah 18 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška91%Stáří72%'> Kompatibilita 71% Děti 2 děti zobrazit vztah #dva

Lauren Sanchez

2000-2001

Tony Gonzalez a Lauren Sanchez se datují od roku 2000 do roku 2001.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Výška91%Stáří1%'> Kompatibilita 48% Děti 1 dítě zobrazit vztah #1

Shannon Malone

Shannon Malone se setkala s Tonym Gonzalezem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška91%Stáří98%'> Kompatibilita 87% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tony gonzalezČtyři pět RybaAmerický fotbal)
americký
Října Gonzalez40 VáhyModelka
americký
Lauren Sanchez51 StřelecTV zprávy
americký
Shannon Malone43 BlíženciHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Maliaženský Října Gonzalez
Řekamužský Října Gonzalez
Nikkomužský12. února 200120 let starý Lauren Sanchez

FOTOGALERIE

Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez Tony gonzalez

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Nesouvislý2017Tanečník # 14Televizní show
Rock of Ages2012Tanečník - Bourbon PatronFilm
Velký Stan2007Choreograf, vězeňský tanečníkFilm
Velkolepá L. Riot2005ChoreografFilm
Řezy2005ZachTelevizní show
Ally McBeal1997PorotceTelevizní show
Ptačí klecdevatenáctset devadesát šestGoldman GirlFilm
Modré čipy1994Maskot delfínůFilm
Novinky1992Newsies DancerFilm

Zajímavé Články

Redakce Choice

Kate Lardner
Kate Lardner
28. května 2021 ... Zprávy Kate Lardnerové, drby, fotky Kate Lardnerové, životopis, seznam přátel Kate Lardnerové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate Lardnerové. Historie Kate Lardnerové, 2021, 2020, seznam vztahů Kate Lardnerové.
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počítačové hry z 90. let, které si pamatujete při hraní ve 3. třídě
Počátek 90. ​​let byl skvělým obdobím pro každé dítě, které milovalo počítačové hry. Počítače byly velké, objemné a pomalé, ale počítačové hry z 90. let, na kterých jsme hráli ...
Wladimir Balentien
Wladimir Balentien
28. května 2021 ... Wladimir Balentien novinky, drby, fotografie Wladimir Balentien, životopis, seznam přítelkyň Wladimir Balentien 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Václava Balentienu. Wladimir Balentien seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Wladimir Balentien.
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
Michael Fassbender a Jennifer Lawrence
28. května 2021 ... Michael Fassbender a Jennifer Lawrence fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Viviane Thibes
Viviane Thibes
28. května 2021 ... Zprávy Viviane Thibes, drby, fotky Viviane Thibes, životopis, seznam přátel Viviane Thibes 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Viviane Thibesové. Viviane Thibes seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Viviane Thibes.
Kate del Castillo
Kate del Castillo
28. května 2021 ... Zprávy Kate del Castillo, drby, fotky Kate del Castillo, životopis, seznam přátel Kate del Castillo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Kate del Castillo. Seznamovací historie Kate del Castillo, 2021, 2020, seznam vztahů Kate del Castillo.
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
Morgan Rose a Rayna Foss-Rose
28. května 2021 ... Morgan Rose a Rayna Foss-Rose fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...