Hlavní Vztahy Topher Grace

Topher Grace

Topher Grace789. místo 22Věk 42 let zvěrokruhu Rakovina Vztahy celkem 10 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Topher Grace možná svobodná.

Vztahy

Topher Grace byl dříve ženatý s Ashley Hinshaw(2016).



Topher Grace byla ve vztazích se Skyler Shaye(2012 - 2013), Minka Kelly(2008), Teresa Palmer(2007 - 2011), Ivanka Trump(2006), Emmy Rossum(2005 - 2007)Ginnifer Goodwin(2002 - 2003)a Laura Preponová(1998 - 1999).

Topher Grace se setkala s Katie Cassidy(2009).

Říká se, že Topher Grace se spojila s Vanessou Lacheyovou(2009).



O

Topher Grace je 42letý americký herec. Christopher John Grace se narodil 12. července 1978 v New Yorku, New York, USA. Je znám tím, že show 70. let. Jeho znamení zvěrokruhu je Rak.

Topher Grace byla v 9 zápasech na obrazovce, včetně Anne Hathaway v Valentýn (2010), Kate Bosworth v Vyhrajte rande s Tadem Hamiltonem! (2004), Scarlett Johansson v V dobré společnosti (2004), Teresa Palmer v Vezmi mě dnes večer domů (2011)a Erika Christensenová Provoz (2000).

Topher Grace je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí herci hlasu.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Topher Grace! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý17 let, 4 měsíce--
Chodit s někým74 roky, 2 měsíce1 rok1 měsíc, 2 dny
Setkání1---
Říká se1---
Celkový107 let, 4 měsíce1 rok, 5 měsíců1 měsíc, 2 dny

Detaily

JménoChristopher
Prostřední jménoJohn
PříjmeníMilost
Celé jméno při narozeníChristopher John Grace
Alternativní jménoToph, To, Topher Grace
Stáří42 let
Narozeniny12. července 1978
RodištěNew York City, New York, USA
Výška5 '11' (180 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuRakovina
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaBrewster Academy, Wolfeboro, New Hampshire, USA (1996)
UniverzitaUniversity of Southern California, Los Angeles's Groundlings Improvisation School
Text povoláníHerec, producent
obsazeníHerec
Získejte slávuTo je show 70. let
Roky aktivní1998 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Partneři ICM
Oficiální webové stránkytophergracefan.com, tophergraceforever.piczo.com/?g=1&preview=y&cr=3, www.celebritywonder.com/html/tophergrace.html, www.perfectpeople.net/celebri...pher-grace.htm, www.nndb .com / people / 663/000026585 /
OtecJohn Grace
MatkaPatricie milost
SestraJennifer Grace
PříteliAshton Kutcher, Laura Prepon, Anne Hathaway, Mila Kunis, Wilmer Valderrama, Danny Masterson, Lisa Robin Kelly, Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Anna Faris
Domácí mazlíčciMax (pes - hraniční teriér)
Oblíbené kapelyBarry White
Oblíbené knihybible
Oblíbené příslušenstvíBasebalové čepice

Christopher John 'Topher' Grace (TOE-fer; narozen 12. července 1978) je americký herec. Je známý tím, že hraje Erica Formana v sitcomu Fox To '70s Show, Eddieho Brocka / Venoma ve filmu Sama Raimiho Spider-Man 3, Pete Monash ve filmu Vyhrajte rande s Tadem Hamiltonem !, Carter Duryea v In Good Company, Edwin v Predators , Getty v Interstellar, Adrian Yates v American Ultra a David Duke ve filmu Spika Leeho BlacKkKlansman. Mezi jeho další filmové role patří Traffic, Mona Lisa Smile, Valentýn, Take Me Home Tonight, The Big Wedding, War Machine a Breakthrough.

Více o Topher Grace Méně o Topher Grace

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
10Ashley HinshawŽenatýLeden 2014 -
9Skyler ShayeVztahŘíjen 201220133 měsíce
8Katie CassidySetkáníŘíjen 2009Říjen 2009-
7Vanessa LacheySetkání R Červen 2009Červen 2009-
6Minka KellyNeznámý R Květen 2008Květen 2008-
5Teresa PalmerVztah2007Únor 20114 roky
4Ivanka TrumpováVztah R 30. října 2006Prosince 20061 měsíc
3Emmy RossumVztahSrpna 2005Února 20071 rok
dvaGinnifer GoodwinVztahŘíjen 2002Leden 20033 měsíce
1Laura PreponVztah R 199819991 rok
Ashley Hinshaw #10

Ashley Hinshaw

2014

Ashley Hinshaw a Topher Grace byli mar ...[zobrazit pár] Skyler Shaye #9

Skyler Shaye

2012 - 2013

Skyler Shaye a Topher Grace jsou odděleny ...[zobrazit pár] Katie Cassidy #8

Katie Cassidy

2009

Topher Grace a Katie Cassidy jsou odděleny ...[zobrazit pár] Vanessa Lachey #7Pověst

Vanessa Lachey

2009

Vanessa Lachey a Topher Grace jsou odděleny ...[zobrazit pár] Minka Kelly #6Pověst

Minka Kelly

2008

Říkalo se, že Minka Kelly a Topher Grace ...[zobrazit pár] Teresa Palmer #5

Teresa Palmer

2007 - 2011

Teresa Palmer a Topher Grace se rozešli v M ...[zobrazit pár] Ivanka Trumpová #4Pověst

Ivanka Trumpová

2006

Ivanka Trump a Topher Grace se říkalo, že ...[zobrazit pár] Emmy Rossum #3

Emmy Rossum

2005-2007

Topher Grace a Emmy Rossum se rozdělily za 200 ...[zobrazit pár] Ginnifer Goodwin #dva

Ginnifer Goodwin

2002 - 2003

Topher Grace a Ginnifer Goodwin se rozdělily ...[zobrazit pár] Laura Prepon #1Pověst

Laura Prepon

1998-1999

Topher Grace a Laura Prepon jsou odděleny ...[zobrazit pár] #10

Ashley Hinshaw

2014

Ashley Hinshaw a Topher Grace jsou manželé po dobu 4 let. Chodili spolu 2 roky poté, co se dali dohromady v lednu 2014. Po 1 roce zasnoubení se vzali 29. května 2016.

Vztah 7 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří44%'> Kompatibilita 35% Děti 2 děti zobrazit vztah #9

Skyler Shaye

2012 - 2013

Skyler Shaye a Topher Grace se datují od 10. října 2012 do roku 2013.

Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 66% zobrazit vztah #8

Katie Cassidy

2009

Topher Grace a Katie Cassidy se setkaly v říjnu 2009.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 61% zobrazit vztah #7

Vanessa Lachey

2009 (fáma)

Vanessa Lachey se říká, že se spojila s Topher Grace v červnu 2009.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 60% zobrazit vztah #6

Minka Kelly

2008 (fáma)

Minka Kelly se říká, že se spojila s Topher Grace v květnu 2008.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 64% zobrazit vztah #5

Teresa Palmer

2007 - 2011

Teresa Palmer a Topher Grace se datují od roku 2007 do března 2011.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 81% zobrazit vztah #4

Ivanka Trumpová

2006 (fáma)

Ivanka Trumpová se říká, že se spojila s Topher Grace dne 30. října 2006.

Vztah 1 měsíc OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 55% zobrazit vztah #3

Emmy Rossum

2005-2007

Topher Grace a Emmy Rossum se datují od roku 2005 do února 2007.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 81% zobrazit vztah #dva

Ginnifer Goodwin

2002 - 2003

Topher Grace a Ginnifer Goodwin se datují od roku 2002 do ledna 2003.

Vztah 3 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 49% zobrazit vztah #1

Laura Prepon

1998 - 1999 (fáma)

Říká se, že Topher Grace se v roce 1998 spojila s Laurou Preponovou.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří84%'> Kompatibilita 65% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Topher Grace42 RakovinaHerec
americký
Ashley Hinshaw32 StřelecModelka
americký
Skyler Shaye3. 4 VáhyHerečka
americký
Katie Cassidy3. 4 StřelecHerečka
americký
Vanessa Lachey40 ŠtírOsobnost televize
americký
Minka Kelly40 RakovinaHerečka
americký
Teresa Palmer35 RybaHerečka
Australan
Ivanka Trumpová39 ŠtírObchodní
americký
Emmy Rossum3. 4 PannaHerečka
americký
Ginnifer Goodwin43 BlíženciHerečka
americký
Laura Prepon41 RybaHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Mabel Janeženský1. listopadu 20173 roky starý Ashley Hinshaw
NeznámýNeznámý1. srpna 20209 měsíců starý Ashley Hinshaw

FOTOGALERIE

Mary Poppins se vrací (2018) Mary Poppins se vrací (2018) Průlom (2019) Pravda (2015) Pravda (2015) Pravda (2015) Pravda (2015) Pravda (2015) Pravda (2015) Pravda (2015) Pravda (2015) Pravda (2015)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Domácí ekonomika2021TomTelevizní show
Neodolatelný2020KurteFilm
Zóna soumraku2019Marc WheelerTelevizní show
Horká zóna2019Dr. Peter JahrlingTelevizní show
Průlom2019Pastor Jason NobleFilm
Láska, smrt a roboti2019OkrástTelevizní show
Delirium2018TomFilm
Pod Stříbrným jezerem2018Bar BuddyFilm
BlacKkKlansman2018David DukeFilm
Válečný stroj2017Matt MalýFilm
Institut2017VincentFilm
Získejte Shorty2017Tyler MathisTelevizní show
American Ultra2015Adrian YatesFilm
Pravda2015Mike SmithFilm
Jedna rána2015NickuFilm
Muppets.2015Topher GraceTelevizní show
Mezihvězdný2014GettyFilm
Don peyote2014Galvin CulpepperFilm
Volání2014Ben WingateFilm
Hrajeme to skvěle2014ScottFilm
TripTank2014LeonardTelevizní show
Velká svatba2013JaredFilm
Opilá historie2013Milton BradleyTelevizní show
Obří mechanický muž2012DougFilm
Komedie Bang! Bang!2012KameramanTelevizní show
Krása uvnitř2012AlexiTelevizní show
Krása uvnitř: Alexovy videodeníky2012AlexiTelevizní show
Vezmi mě dnes večer domů2011Matt FranklinFilm
The Double2011Ben GearyFilm
Příliš velký na to, aby zkrachoval2011Jim WilkinsonTV film
Workoholici2011NoelTelevizní show
Krokodýlí slzy2011Krátký film
Černé zrcadlo2011Billy BauerTelevizní show
Valentýn2010JasoneFilm
Predátoři2010EdwinFilm
Podtext smrti2010BenKrátký film
Osobní efekty2009Clay (hlas, uncredited)Film
Spider-Man 32007Eddie Brock, VenomFilm
Speciální: Poslední sbohem2006Eric FormanTelevizní show
Robot kuře2005Eric Forman, jáTelevizní show
Hvězda2005Starší KevinTelevizní show
V dobré společnosti2004PovozníkFilm
Oceánská dvanáctka2004Topher Grace (uncredited)Film
P.S.2004F. Scott FeinstadtFilm
Vyhrajte rande s Tadem Hamiltonem!2004Pete MonashFilm
Mona Lisa úsměv2003Tommy DonegalFilm
Pinocchio2002Leonardo (anglická verze, hlas)Film
Co je nového, Scooby-Doo?2002Stráž # 1Televizní show
Ocean's Eleven2001Topher Grace (uncredited)Film
Provoz2000Seth AbrahmsFilm
To je show 70. let1998Eric FormanTelevizní show
Král kopce1997ChrisiTelevizní show
Simpsonovi1989DonnyTelevizní show
Lidé v New JerseyCarl LevinTV film
Mississippi RequiemFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Anne Hathaway a Topher GraceAnne Hathaway
    • Valentýn
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Kate Bosworth a Topher GraceKate Bosworth
    • Vyhrajte rande s Tadem Hamiltonem!
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Scarlett Johansson a Topher GraceScarlett Johanssonová
    • V dobré společnosti
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Teresa Palmer a Topher GraceTeresa Palmer
    • Vezmi mě dnes večer domů
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Topher Grace a Erika ChristensenErika Christensen
    • Provoz
      2000
    [zobrazit shodu]
  • Gwen Stacy
    • Spider-Man 3
      2007
    [zobrazit shodu]
  • Topher Grace a Julia StilesJulia Stiles
    • Mona Lisa úsměv
      2003
    [zobrazit shodu]
  • Laura Linney
    • P.S.
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Topher Grace a Laura PreponLaura Prepon
    • To je show 70. let
      1998
    [zobrazit shodu]
Více Topher Grace zápasů na obrazovce Méně Topher Grace na obrazovce Matchups

Zajímavé Články