Hlavní Vztahy Tracy Middendorf

Tracy Middendorf

Tracy Middendorf ŽenatýVěk 51 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy 1 celkem Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Tracy Middendorf a Franz WisnerFranz Wisner a Tracy Middendorf jsou od 2. ledna 2005 manželé 16 let. zobrazit vztah

Vztahy

Tracy Middendorfová neměla žádné další vztahy, o kterých víme.

Billy Wirth se oženil se Sarah Skoglandovou

O

Tracy Middendorf je 51letá americká herečka. Narodila se Tracy Lynn Middendorfová 26. ledna 1970 v Miami Beach na Floridě v USA. Je známá Dny našich životů (1965). Její znamení zvěrokruhu je Vodnář.



Tracy Middendorf byla v 5 zápasech na obrazovce, včetně Deana Caina The Perfect Husband: The Laci Peterson Story (2004), Ian Ziering dovnitř Beverly Hills, 90210 (1990), Michael Nouri dovnitř Odložený případ (2003), Taylor Nichols v To je vražda, napsala (1984)a W. Earl Brown v Odložený případ (2003).

Tracy Middendorf je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a narození v roce 1970.

manželka briana urlachera laurie faulhaber

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tracy Middendorf! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý121 let, 1 měsíc--
Celkový121 let, 1 měsíc--

Detaily

JménoTracy
Prostřední jménoLynn
Jméno za svobodnaMiddendorf
Celé jméno při narozeníTracy Lynn Middendorf
Alternativní jménoTracy Lynn Middendorf, Tracy Middendorf
Stáří51 let
Narozeniny26. ledna 1970
RodištěMiami Beach, FL USA
Výška5 '8' (173 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíZelená
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaPickens High School - Jasper, Georgia
UniverzitaState University of New York at Purchase (1992), Miami múzických umění škola
Text povoláníHerečka, producentka
obsazeníHerečka
Získejte slávuDny našich životů (1965)
Roky aktivní1992 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Lonestar Entertainment, BRS Talent Agency (New York & LA), CESD Commercial Talent Agency
Schválení značkyTelevizní reklama pro samoobsluhy AM / PM (1997)
Oficiální webové stránkyen.memory-alpha.org/wiki/Tracy_Middendorf, tracymiddendorf.com/, twitter.com/tracymiddendorf

Tracy Lynn Middendorf (narozený 26 ledna 1970) je americká televizní, filmová a divadelní herečka. Nejvýznamnější role Middendorfu byly v hororu Wes Craven's New Nightmare, v seriálech MTV Scream a HBO Boardwalk Empire. Objevila se také na Broadwayské produkci Ah, Wilderness !. Získala dvě ceny Ovation Awards, jednu cenu Drama-Logue Award a jednu cenu Los Angeles Drama Critics Circle Award za svou scénickou tvorbu a v roce 2015 získala také cenu American Movie Award.

Více o Tracy Middendorfové Méně o Tracy Middendorfové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Franz WisnerŽenatý2000současnost, dárek21 let
Franz Wisner #1

Franz Wisner

2000

Franz Wisner a Tracy Middendorf byli m ...[zobrazit pár] #1

Franz Wisner

2000

Franz Wisner a Tracy Middendorf jsou manželé 16 let. Chodili spolu 5 let poté, co se dali dohromady v roce 2000, a vzali se 2. ledna 2005.

Vztah 21 let Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tracy Middendorf51 VodnářHerečka
americký
Franz Wisner-

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Calvinmužský200318 let starý Franz Wisner

FOTOGALERIE

Umírá patřit Dosah na Měsíc s Tracy Middendorfovou v roli Marie Tracy Middendorf jako Amber Frey Tracy Middendorf Tracy Middendorf Tracy Middendorf Tracy Middendorf Tracy Middendorf Tracy Middendorf Tracy Middendorf Tracy Middendorf Tracy Middendorf

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Pryč2017Helen RossTelevizní show
Pokrevní linie2015Sallyina mámaTelevizní show
Scream: The TV Series2015Maggie DuvalTelevizní show
Poslední loď2014Darien ChandlerTelevizní show
Sněhová vločka2014SvítáníKrátký film
Vzácné květiny2013Elizabethin přítel, MaryFilm
Tělo jako důkaz2011Stacey HarringtonTelevizní show
Boardwalk Empire2010Babbette, BabetteTelevizní show
Boy Wonder2010Mary DonovanFilm
Stačí přidat vodu2008NoraFilm
Mentalista2008Jane DoeTelevizní show
Cortez2006ThedaFilm
Mission: Impossible III2006AshleyFilm
Časový tunel2006Sheila PhillipsováTV film
Žralok2006Wendy PhillipsováTelevizní show
Kosti2005Gaynor RabinTelevizní show
Myšlenky zločince2005Lyla BradstoneTelevizní show
Atentát na Richarda Nixona2004Podnikatelka (jako Tracy Lynn Middendorf)Film
The Perfect Husband: The Laci Peterson Story2004Amber Frey (uncredited)TV film
Dům M.D.2004Sarah ReilichTelevizní show
Ztracený2004BonnieTelevizní show
Lékařské vyšetřování2004Anne HarringováTelevizní show
Odložený případ2003Linda Frandsen, Rebecca MorganTelevizní show
NCIS2003Tara BickTelevizní show
Shadow Realm2002LucindoTV film
Bez stopy2002Audrey WestTelevizní show
242001Carla MathesonTelevizní show
Alias2001Elsa CaplanTelevizní show
Noční vidění2001Lucinda (segment 'Harmony')Televizní show
Šest stop pod2001Adele SwansonTelevizní show
Divize2001KimberlyTelevizní show
Opatrovník2001Laura DonnellonTelevizní show
CSI: Crime Scene Investigation2000Belinda Mayfield, Bridget WillisTelevizní show
Gideonův přechod2000Becky LaskerTelevizní show
Pro lásku ke hře1999Blonďatá hráčova ženaFilm
Anděl1999TinaTelevizní show
Rodinné právo1999Amanda GrantováTelevizní show
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Sarah FlintTelevizní show
Každý den1998Zeptal se MeyerTelevizní show
Lékaři L.A.1998Alice SpringsTelevizní show
Umírá patřit1997Kim LessingTV film
Ally McBeal1997Risa HelmsTelevizní show
Perverze vědy1997RoztleskávačkaTelevizní show
Procvičování1997Jennifer ColeTelevizní show
Tisíciletídevatenáctset devadesát šestCass DoyleTelevizní show
87. okrsek Eda McBaina: Bleskdevatenáct devadesát pětDorothyTV film
devatenáct devadesát pětMariel ReeseTelevizní show
Klientdevatenáct devadesát pětDeniseTelevizní show
Milníkdevatenáct devadesát pětSarahKrátký film
Nová noční můra1994JulieFilm
Chicago Hope1994Jesse vrátnýTelevizní show
McKenna1994BrusleTelevizní show
Dotkl se anděla1994AmetystTelevizní show
Star Trek: Deep Space Nine1993ZiyalTelevizní show
Akta X1993Gracie O'ConnorTelevizní show
Jedna bouřlivá noc1992Carrie BradyTV film
Beverly Hills, 902101990Laura KingmanTelevizní show
To je vražda, napsala1984Erin GarmanTelevizní show
Dny našich životů1965Carrie BradyTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Dean Cain a Tracy MiddendorfDean Cain
    • The Perfect Husband: The Laci Peterson Story
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Ian Ziering a Tracy MiddendorfIan Ziering
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [zobrazit shodu]
  • Michael Nouri
    • Odložený případ
      2003
    [zobrazit shodu]
  • Taylor Nichols
    • To je vražda, napsala
      1984
    [zobrazit shodu]
  • W. Earl Brown
    • Odložený případ
      2003
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Lisa Lennox
Lisa Lennox
28. května 2021 ... novinky Lisy Lennoxové, drby, fotky Lisy Lennoxové, životopis, seznam přátel Lisy Lennoxové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Lisou Lennox. Seznamovací historie Lisy Lennoxové, 2021, 2020, seznam vztahů Lisy Lennoxové.
Natalia Klimas
Natalia Klimas
28. května 2021 ... Zprávy Natálie Klimasové, drby, fotky Natálie Klimasové, biografie, seznam přátel Natalie Klimasové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Natalií Klimasovou. Natalia Klimas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Natalia Klimas.
Thylane Blondeau
Thylane Blondeau
28. května 2021 ... Zprávy Thylane Blondeau, drby, fotky Thylane Blondeau, životopis, seznam přátel Thylane Blondeau 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Thylane Blondeau. Thylane Blondeau seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Thylane Blondeau.
80 sportovců, kteří jsou zločinci
80 sportovců, kteří jsou zločinci
Na hřišti jsou sportovci trénováni a očekává se, že zničí své soupeře. Tito zločinci však toto násilí odstranili z hřiště a vložili ho ...
Anastasiya Vertinskaya
Anastasiya Vertinskaya
28. května 2021 ... Zprávy Anastasiya Vertinskaya, drby, fotografie Anastasiya Vertinskaya, životopis, seznam přátel Anastasiya Vertinskaya 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya. Seznamovací historie Anastasiya Vertinskaya, 2021, 2020, seznam vztahů Anastasiya Vertinskaya.
Beth Shuey
Beth Shuey
28. května 2021 ... Beth Shuey novinky, drby, fotky Beth Shuey, životopis, seznam přátel Beth Shuey 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Beth Shuey. Seznamovací historie Beth Shuey, 2021, 2020, seznam vztahů Beth Shuey.
Gina Mastrogiacomo
Gina Mastrogiacomo
28. května 2021 ... Gina Mastrogiacomo novinky, drby, fotky Giny Mastrogiacomo, životopis, seznam přátel Giny Mastrogiacomo 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Ginou Mastrogiacomo. Gina Mastrogiacomo seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Gina Mastrogiacomo.