Hlavní Vztahy Travis kop

Travis kop

Travis kop ŽenatýVěk 58 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 3 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Travis Tritt a Theresa NelsonTravis Tritt a Theresa Nelson jsou manželé 24 let od 12. dubna 1997. zobrazit vztah

Vztahy

Travis Tritt byl dříve ženatý s Jodi Barrett(1984-1990)a Karen Ryon(1983-1984).

O

Travis Tritt je členem následujících seznamů: umělci Columbia Records, vítězové cen Grammy a umělci Warner Records.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Travise Tritta! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý325 let, 3 měsíce11 let, 11 měsíců4 roky, 8 měsíců
Celkový325 let, 3 měsíce11 let, 11 měsíců4 roky, 8 měsíců

Detaily

JménoJames
Prostřední jménoTravisi
PříjmeníKop
Celé jméno při narozeníJames Travis kop
Stáří58 let
Narozeniny9. února 1963
RodištěMarietta, Georgia, USA
Výška5 '7½' (171 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - Světlá
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Text povoláníPísničkář, herec
obsazeníCountry hudebník
Hudební žánr (text)Země, jižní rock, blues, gospel
Hudební žánrZemě
Roky aktivní1989 - současnost, 1989 – současnost
Hudební stylSoučasná země, nový tradicionalista, Honky Tonk
Hudební náladaOrganické, Rollinging, Rousing, Bittersweet, Plaintive, Fun, Earnest, Intimate, Confident, Brash, Sentimental, Freewheeling, Raucous, Ambitable / Good-Natured, Ungant, Romantic
NástrojKytara, zpěv
Nástroj (text)Zpěv, kytara, banjo
Nahrávací společnostWarner Bros., Columbia, kategorie 5, Post Oak
Související aktyGregg Brown, Dana McVicker, Marty Stuart, Ricky Skaggs
Oficiální webové stránkyhttp://www.travistritt.com/, http://travistritt.com
OtecJames kop
MatkaGwen Tritt

James Travis Tritt (narozen 9. února 1963) je americký country zpěvák, skladatel a herec. Podepsal smlouvu s Warner Bros. Records v roce 1989, vydal sedm studiových alb a balíček největších hitů pro label od té doby do roku 1999. V roce 2000 vydal tři studiová alba na Columbia Records a jedno pro dnes již zaniklou kategorii 5 Records. Sedm z jeho alb (počítáno za největší hity) má platinovou nebo vyšší certifikaci od Recording Industry Association of America (RIAA); nejvyšší certifikací je 1991's It All About to Change, která je certifikována trojitou platinou. Tritt také mapoval více než 40krát v žebříčcích písní Hot Country Songs, včetně pěti nejlepších - „Help Me Hold On“, „Anymore“, „Can I Trust You with My Heart“, „Foolish Pride“ a „Best of Záměry - a dalších 15 nejlepších deseti singlů. Trittův hudební styl je definován mainstreamovými country a jižanskými rockovými vlivy.

Více o Travisovi Trittovi Méně o Travisovi Trittovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Theresa NelsonŽenatýdevatenáctset devadesát šestsoučasnost, dárek25 let
dvaJodi BarrettŽenatýDubna 1984Leden 19905 let
1Karen RyonŽenatý1980Září 19844 roky
Theresa Nelson #3

Theresa Nelson

devatenáctset devadesát šest

Travis Tritt a Theresa Nelson byli mar ...[zobrazit pár] #dva

Jodi Barrett

1984-1990

Jodi Barrett a Travis Tritt se rozvedli ...[zobrazit pár] #1

Karen Ryon

1980-1984

Karen Ryon a Travis Tritt se rozvedli v ...[zobrazit pár] #3

Theresa Nelson

devatenáctset devadesát šest

Travis Tritt a Theresa Nelson jsou manželé 24 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v roce 1996, a vzali se 12. dubna 1997.



Vztah 25 let Děti 3 děti zobrazit vztah #dva

Jodi Barrett

1984-1990

Jodi Barrett a Travis Tritt byli manželé 6 let. Chodili spolu dva měsíce poté, co se dali dohromady v březnu 1984, a vzali se v roce 1984. O 6 let později se v roce 1990 rozvedli.

Vztah 5 let zobrazit vztah #1

Karen Ryon

1980-1984

Karen Ryon a Travis Tritt byli manželé po dobu 1 roku. Chodili spolu 3 roky poté, co se dali dohromady v roce 1980, vzali se v září 1983. O rok později se rozvedli v září 1984.

Vztah 4 roky zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Travis kop58 VodnářCountry hudebník
Theresa Nelson-
americký
Jodi Barrett-
americký
Karen Ryon-
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Tylerženský18. února 199823 let starý Theresa Nelson
Tristanmužský16. června 199921 let Theresa Nelson
Terianmužský20. listopadu 200317 letý Theresa Nelson

FOTOGALERIE

Lee Walker, Jesse Ray Torrance, Tobey Naylor a šerif Dalton ... Outlaw Justice 140. Kentucky Derby 3. května 2014 140. Kentucky Derby 3. května 2014 140. Kentucky Derby 3. května 2014 140. Kentucky Derby 3. května 2014 Travis Tritt a Theresa Nelson Travis Tritt a Theresa Nelson Travis Tritt a Theresa Nelson Travis Tritt a Theresa Nelson Travis kop Travis kop Travis kop

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Forever My Girl2018WaltFilm
Budiž světlo2017Dr. CoreyFilm
Jak to snílci dělají2014VypravěčFilm
Brother's Keeper2013Eddie WatersFilm
Jammys: Živý svazek 12006Film
2001 Maniacs2005Obsluha benzínové pumpyFilm
Higglytown Heroes2004Farmářský hrdinaTelevizní show
Ano drahý2000PřadenoTelevizní show
The Long Kill1999Šerif DaltonTV film
Blues Brothers 20001998Louisiana Gator BoysFilm
Král kopce1997WaltTelevizní show
Prázdniny pro láskudevatenáctset devadesát šestŠerif Tom UhllTV film
Arli $$devatenáctset devadesát šestCooter McCoyTelevizní show
Cowboy Way1994Zvláštní vzhledFilm
Dotkl se anděla1994Dan McConnellTelevizní show
Rio Diablo1993Benjamin TaberTV film
Diagnóza Vražda1993Kurt FallonTelevizní show
Dr. Quinn, lékařka1993Zachary BrettTelevizní show
Horké venkovské noci1991Televizní show
Příběhy z krypty1989KájaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...