Hlavní Vztahy Victoria Justice

Victoria Justice

Victoria Justice Singl48. místo -1Věk 28 let zvěrokruhu Vodnář Vztahy celkem 6

S kým právě teď chodí?

Victoria Justice je aktuálně svobodná.

Vztahy

Victoria Justice byla ve vztazích s Reeve Carney(2016-2019), Pierson Fode(2013 - 2015)Ryan Rottman(2011 - 2013), Nicholas Hoult(2009), Josh Hutcherson(2008 - 2009)a Cole Sprouse(2004 - 2005).



O

Victoria Justice je 28letá americká herečka. Narodila se jako Victoria Dawn Justice 19. února 1993 v Hollywoodu na Floridě v USA a vystudovala střední uměleckou školu v Hollywoodu a střední školu v Sherwoodu (dříve). Je známá svou Zoey 101, Victorious v kariéře od roku 2009 do současnosti a hudební kariéře. Její znamení zvěrokruhu je Vodnář.

soulja boy a karen stephens

Victoria Justice byla v 17 zápasech na obrazovce, včetně Deana Stanlanda Vítězný (2010), Simon Curtis dovnitř Okázalý! (2009), Staz Nair dovnitř The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again (2016), Avan Jogia v Okázalý! (2009)a Cameron Deane Stewart iCarly (2007).

Victoria Justice je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, americké zpěvačky a americké popové zpěvačky.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Victoria Justice! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým62 roky, 8 měsíců1 rok, 6 měsíců5 měsíců, 3 dny
Celkový62 roky, 8 měsíců1 rok, 6 měsíců5 měsíců, 3 dny

Detaily

JménoVítězství
Prostřední jménoSvítání
PříjmeníSpravedlnost
Celé jméno při narozeníVictoria Dawn Justice
Alternativní jménoTori, Vic, Vicky, Vj, Victoria Dawn Justice, Victoria Justice, Toro, Tori Vega
Stáří28 let
Narozeniny19. února 1993
RodištěHollywood, Florida, USA
Výška5 '6¼' (168 cm)
Hmotnost119 liber (54 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostDlouhé hnědé vlasy, vysoké lícní kosti
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Náboženstvíkřesťan
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaCleveland High School, Hollywood Arts High School, Sherwood High School (bývalý)
Text povoláníHerečka, zpěvačka, skladatelka, hlasová umělkyně, tanečnice
obsazeníHerečka
Získejte slávuZoey 101, vítězná
Hudební žánr (text)Electropop, Pop, Dance-Pop
Hudební žánrPop
Roky aktivní2003 – dosud, 2009 – dosud, Hudební kariéra
Nástroj (text)Zpěv, klavír
Nahrávací společnostColumbia Records, Sony Music Entertainment, Columbia, Nickelodeon
Talent Agency (např. Modeling)United Talent Agency, NOPACTalent, Jet Set Models
Schválení značkyMervyn's, Peanut Butter Toast Crunch, Ovaltine, Ralph Lauren, Gap, Guess, reklama JC Penny v roce 2007, reklama Cinnamon Toast Crunch v roce 2004, (2012) reklama na Sestavení medvěda s Thomasem Barbuscem a Brielle Barbuscou, Union Bay
Poprsí (palce)3. 4
Velikost šálkuB
Pas (palce)2. 3
Boky (palce)32
Velikost oblečenídva
Velikost boty7 (USA), 38,5 (EU), 5,5 (UK), 240 (J)
Oficiální webové stránkytwitter.com/VictoriaJustice, www.victoriajustice.net, www.youtube.com/victoriajustice4all, keek.com/VictoriaJustice, facebook.com/victoriajustice, instagram.com/victoriajustice, www.nndb.com/people/396/000159916/ , vine.co/u/910987293521756160, http://www.victoriajustice.net, www.mtv.com/artists/victoria-justice
OtecZack Justice, David Vega
MatkaKlidná spravedlnost, Holly Vega
SestraMadison Justice, tj. Maddie Reed (nevlastní sestra), Trina Vega
PříteliErin Sanders, Alexa Nikolas, Taylor Dooley, Matthew Underwood, Miranda Cosgrove, Avan Jogia, Jamie Lynn Spears, Kesha, Elizabeth Gillies, Daniella Monet, Leon Thomas, Ashley Argota, Keke Palmer, Matt Bennett, Dylan Martenez, Mariela Morales, Lisa Marie Martenez, James Maslow, Logan Henderson, Carlos PenaVega, Colton Haynes, Kendall Schmidt, Debby Ryan, Beck Oliver, Cat Valentine, Robbie Shapiro, Andre Harris, Jade West, Rex Shapiro, Erwin Sikowitz, Carly Shay, Sam Puckett, Freddie Bensen , Spencer Shay, Gibby Gibson
Domácí mazlíčciSophie (pes), Sammy (pes)
Oblíbení lidéHilary Skank (Fashion Idol), Britney Spears (Fashion Idol), Jim Caviezel (Fashion Idol), Juliette Lewis, Rachel Bilson, Sienna Miller, Katy Perry, Oprah Winfrey, Sara Barailles, Colbie Caillat
Oblíbené filmyPřátelé s výhodami, soumrak, Malá mořská víla, Kráska a zvíře
Oblíbené televizní pořadyHo 101, Jersey Shore, The Bachelors, Project Runway, The Voice, Supernatural, All That, SpongeBob SquarePants
Oblíbené kapelyThe Beach Boys, The Rolling Stones, Big Time Rush, Coldplay
Oblíbené písněVogue (Madonna), Yeah (Usher), Hey Ya (Outkast), Forget You (Cee Lo), With You (Chris Brown)
Oblíbené knihySedmnáct Magazine, Teen Magazine
Oblíbená místaLa, Beach, Food Court, Hollywood Studio, Hollywood Arts
Oblíbená jídlaČokoláda, sushi, karamelové frappucino, hamburger, šálky Jel-O, pistáciová zmrzlina, špagety s tamato omáčkou
Oblíbené barvyTyrkysový
Oblíbené příslušenstvíVysoké podpatky, Abercrombie, Gucci, podpatky, mikrofon

Victoria Dawn Justice (narozený 19. února 1993) je americká herečka, modelka a zpěvačka. Proslavila se Nickelodeonem v roce 2000, kde si zahrála jako Lola Martinez ve filmu Zoey 101 (2005–2008) a později jako Tori Vega ve filmu Victorious (2010–2013). Justice se také objevila ve filmech The Boy Who Cried Werewolf (2010), Fun Size (2012), The First Time (2012) a Naomi and Ely's No Kiss List (2015). V roce 2015 si zahrála v hlavní roli Lindy Sampson v televizním seriálu MTV Eye Candy. V hudbě natočila Justice několik písniček pro soundtracky jejích hereckých projektů, včetně Victorious a Nickelodeon musical Spectacular !.

Více o Victoria Justice Méně o Victoria Justice

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
6Reeve CarneyVztahŘíjen 2016Června 20192 roky
5Pierson FodeVztahProsince 2013Listopad 20151 rok
4Ryan RottmanVztahÚnor 2011Srpna 20132 roky
3Nicholas HoultVztah R Květen 2009Listopad 20096 měsíců
dvaJosh HutchersonVztahLeden 2008Února 20091 rok
1Cole SprouseVztahSrpna 200420055 měsíců
Reeve Carney #6

Reeve Carney

2016-2019

Reeve Carney a Victoria Justice se rozešli ...[zobrazit pár] Pierson Fode #5

Pierson Fode

2013 - 2015

Pierson Fode a Victoria Justice se rozešli ...[zobrazit pár] Ryan Rottman #4

Ryan Rottman

2011-2013

Ryan Rottman a Victoria Justice se rozešli ...[zobrazit pár] Nicholas Hoult #3Pověst

Nicholas Hoult

2009

Nicholas Hoult a Victoria Justice byli rumo ...[zobrazit pár] Josh Hutcherson #dva

Josh Hutcherson

2008 - 2009

Josh Hutcherson a Victoria Justice se oddělují ...[zobrazit pár] Cole Sprouse #1

Cole Sprouse

2004 - 2005

Cole Sprouse a Victoria Justice se rozešli ...[zobrazit pár] #6

Reeve Carney

2016-2019

Reeve Carney a Victoria Justice se datují od října 2016 do června 2019.



Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah #5

Pierson Fode

2013 - 2015

Pierson Fode a Victoria Justice se datují od 10. prosince 2013 do listopadu 2015.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří84%'> Kompatibilita 49% zobrazit vztah #4

Ryan Rottman

2011-2013

Ryan Rottman a Victoria Justice se datují od února 2011 do srpna 2013.

Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří69%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah #3

Nicholas Hoult

2009 (fáma)

Nicholas Hoult se říká, že se spojil s Victoria Justice v květnu 2009.

leden jones a josh groban
Vztah 6 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří72%'> Kompatibilita 86% zobrazit vztah #dva

Josh Hutcherson

2008 - 2009

Josh Hutcherson a Victoria Justice se datují od ledna 2008 do března 2009.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #1

Cole Sprouse

2004 - 2005

Cole Sprouse a Victoria Justice se datují od srpna 2004 do roku 2005.

Vztah 5 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruhdvacet%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Victoria Justice28 VodnářHerečka
americký
Reeve Carney38 BeranZpěvák
americký
Pierson Fode30 ŠtírHerec
americký
Ryan Rottman37 RybaHerec
americký
Nicholas Hoult31 StřelecHerec
britský
Josh Hutcherson28 VáhyHerec
americký
Cole Sprouse28 LevHerec
americký

FOTOGALERIE

Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles Victoria Justice - - Vypadá sportovně po tréninku v Los Angeles

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Důvěra2021BrookeFilm
50 States of Fright2020LoganTelevizní show
Letní noc2019HarmonieFilm
Větší2018Kathy WeiderováFilm
Queen America2018Hayley WilsonTelevizní show
The Real Bros of Simi Valley2018Courtney InglesTelevizní show
Vyvrženci2017Jodi SchellenbergerFilm
The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again2016Janet WeissTV film
Cooper Barrett's Guide to Surviving Life2016Ramona MillerTelevizní show
Muž s plánem2016SophiaTelevizní show
Americká žena v domácnosti2016HarperTelevizní show
Pastvou pro oči2015Lindy SampsonTelevizní show
Seznam No Kiss od Naomi a Ely2015NaomiFilm
Získejte Squirrely2015Lola (hlas)Film
No tak #MakeItHappy2015Victoria JusticeKrátký film
Nedatovatelný2014AmandaTelevizní show
Mistr džungle2013Rainie (anglická verze, hlas)Film
Zábavná velikost2012StřízlíkFilm
Poprvé2012Jane HarmonFilm
iParty s Victorious2011Tori VegaTV film
Chlapec, který křičel Vlkodlak2010Jordan SandsTV film
Vítězný2010Tori VegaTelevizní show
Nickelodeon Hrají: Verze Jingle Bells 20102010Victoria JusticeKrátký film
Vojsko2009Eris vílaTelevizní show
Okázalý!2009DubTV film
Tučňáci z Madagaskaru2008StacyTelevizní show
True Jackson, VP2008ŽiliTelevizní show
iCarly2007Shelby MarxTelevizní show
Zahrada2006CesmínaFilm
Neznámý2006DceraFilm
Kdy jíme? (2006 film)2005Mladá NikkiFilm
Mary2005HvězdaKrátký film
Stříbrné zvony2005RůžeTV film
Robot kuře2005StudentTelevizní show
Sladký život Zacka a Codyho2005RebeccaTelevizní show
Zoey 1012005Lola MartinezTelevizní show
Everwood2002Thalia ThompsonTelevizní show
Gilmorova děvčata2000Jill # 2Televizní show
Posmrtný život stranyFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Dean Stanland a Victoria JusticeDean Stanland
    • Vítězný
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Simon Curtis a Victoria JusticeSimon Curtis
    • Okázalý!
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Staz Nair a Victoria JusticeStaz Nair
    • The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again
      2016
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Avan JogiaAvan Jogia
    • Vyvrženci
      2017
    [+2 další]
  • Victoria Justice a Cameron Deane StewartCameron Deane Stewart
    • Vítězný
      2010
    [+1 další]
  • Victoria Justice a Casey Jon DeidrickCasey Deidrick
    • Pastvou pro oči
      2015
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Daniel LissingDaniel Lissing
    • Pastvou pro oči
      2015
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Dylan ODylan o'brien
    • Poprvé
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Matt BennettMatt Bennett
    • Vítězný
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Matthew DaddarioMatthew Daddario
    • Seznam No Kiss od Naomi a Ely
      2015
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Ryan CooperRyan Cooper
    • Pastvou pro oči
      2015
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Ryan McCartanRyan McCartan
    • The Rocky Horror Picture Show: Let's Do the Time Warp Again
      2016
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Ryan RottmanRyan Rottman
    • Vítězný
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Sean FlynnSean Flynn
    • Zoey 101
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Steven GrayhmSteven Grayhm
    • Chlapec, který křičel Vlkodlak
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Thomas MannThomas Mann
    • Zábavná velikost
      2012
    [zobrazit shodu]
  • Victoria Justice a Tyler HoechlinTyler Hoechlin
    • Větší
      2018
    [zobrazit shodu]
Více zápasů Victoria Justice na obrazovce Méně zápasů Victoria Justice na obrazovce

Zajímavé Články

Redakce Choice

Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Plné obsazení herců / hereček Merry Christmas, Drake a Josha
Veselé Vánoce, seznam herců Drake a Josh, seřazený podle abecedy s fotografiemi, jsou-li k dispozici. Tento seznam herců Veselé Vánoce, Drake a Josh zahrnuje ...
Madonna a Timor Steffens
Madonna a Timor Steffens
28. května 2021 ... Madonna a Timor Steffensové, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Nejlepší skladby s Wall v názvu
Už jste někdy přemýšleli o tom, kolik písní bylo napsáno se zdí v názvu? Tento seznam uvádí nejlepší skladby se jménem Wall bez ohledu na jejich ...
První Carnera
První Carnera
28. května 2021 ... Zprávy Primo Carnera, drby, fotky Primo Carnera, životopis, seznam přítelkyň Primo Carnera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Primo Carnera. Seznamovací historie Primo Carnera, 2021, 2020, seznam vztahů Primo Carnera.
Hélène de Saint-Père
Hélène de Saint-Père
28. května 2021 ... Zprávy Hélène de Saint-Père, drby, fotografie Hélène de Saint-Père, životopis, seznam přátel Hélène de Saint-Père 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Hélène de Saint-Père. Seznamovací historie Hélène de Saint-Père, 2021, 2020, seznam vztahů Hélène de Saint-Père.
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan
28. května 2021 ... Caeli Santa Olalla a Guillermo Avilan fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Juliet Casablancas
Juliet Casablancas
28. května 2021 ... zprávy Juliet Casablancas, drby, fotky Juliet Casablancas, životopis, seznam přátel Juliet Casablancas 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Julie Casablancasové. Juliet Casablancas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Juliet Casablancas.