Hlavní Vztahy Vince Vaughn

Vince Vaughn

Vince Vaughn ŽenatýPořadí 902 212Věk 51 let zvěrokruhu Beran Vztahy celkem 4 Děti 2 děti

S kým právě teď chodí?

Vince Vaughn a Kyla WeberKyla Weber a Vince Vaughn jsou od 2. ledna 2010 manželé 11 let. zobrazit vztah

Vztahy

Vince Vaughn byl ve vztazích s Jennifer Aniston(2005 - 2006)a Joey Lauren Adams(1997 - 1998).






Vince Vaughn se setkal s Anne Heche(1998).



O

Vince Vaughn je 51letý americký herec. Narodil se Vincent Anthony Vaughn 28. března 1970 v Minneapolis v Minnesotě ve Spojených státech a je známý pro Swingers. Jeho znamení zvěrokruhu je Beran.






Vince Vaughn byl v 11 zápasech na obrazovce, včetně Anne Heche Vraťte se do ráje (1998), Christine Taylor v Vybíjená: Skutečný příběh smolaře (2004), Elana Krausz v V ohrožení (1994), Isla Fisher v Svatební Crashers (2005)a Jennifer Aniston Rozchod (2006).



Vince Vaughn je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí filmoví producenti a američtí televizní herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Vince Vaughna! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý112 let, 11 měsíců--
Chodit s někýmdva1 rok, 6 měsíců1 rok, 2 měsíce11 měsíců, 5 dní
Setkání1---
Celkový412 let, 11 měsíců3 roky, 10 měsíců11 měsíců, 5 dní

Detaily

JménoVince
Prostřední jménoAnthony
PříjmeníVaughn
Celé jméno při narozeníVincent Anthony Vaughn
Alternativní jménoVince Vaughnhttps: / Vince Vaughnhttps: / Vince Vaughnhttps: / Vince Vaughn
Stáří51 let
Narozeniny28. března 1970
RodištěMinneapolis, Minnesota Spojené státy
Výška6 '5' (196 cm)
StavětAtletický
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Náboženstvířímský katolík
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaLake Forest High School, Lake Forest, Illinois, Spojené státy (1988)
Text povoláníHerec, komik, scenárista, filmový producent
obsazeníHerec
Získejte slávuSwingers
Roky aktivní1988 – dosud
Velikost boty13
OtecVernon Lindsay Vaughn
MatkaSharon Eileen 'Shea' DePalmo
SestraVictoria Vaughn, Valerie Vaughn

Vincent Anthony Vaughn (narozený 28 března 1970) je americký herec, producent, scenárista a komik.

Více o Vince Vaughnovi Méně o Vince Vaughnovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
4Kyla WeberŽenatýČerven 2008současnost, dárek12 let
3Jennifer AnistonVztahČerven 2005Prosince 20061 rok
dvaAnne HecheSetkání19981998-
1Joey Lauren AdamsVztahČervenec 1997Červen 199811 měsíců
Kyla Weber #4

Kyla Weber

2008

Kyla Weber a Vince Vaughn se vzali ...[zobrazit pár] Jennifer Aniston #3

Jennifer Aniston

2005 - 2006

Vince Vaughn a Jennifer Aniston se rozešli ...[zobrazit pár] Anne Heche #dva

Anne Heche

1998

Vince Vaughn a Anne Heche jsou odděleni ...[zobrazit pár] Joey Lauren Adams #1

Joey Lauren Adams

1997 - 1998

Vince Vaughn a Joey Lauren Adams se rozešli ...[zobrazit pár] #4

Kyla Weber

2008

Kyla Weber a Vince Vaughn jsou manželé 11 let. Chodili spolu 9 měsíců poté, co se dali dohromady v červnu 2008. Po 10 měsících zasnoubení se vzali 2. ledna 2010.

Vztah 12 let OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%Výška91%'> Kompatibilita 28% Děti 2 děti zobrazit vztah #3

Jennifer Aniston

2005 - 2006

Vince Vaughn a Jennifer Aniston se datují od června 2005 do prosince 2006.

Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří98%'> Kompatibilita 68% zobrazit vztah #dva

Anne Heche

1998

Vince Vaughn a Anne Heche se setkali v roce 1998.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška91%Stáří98%'> Kompatibilita 73% zobrazit vztah #1

Joey Lauren Adams

1997 - 1998

Vince Vaughn a Joey Lauren Adams se datují od července 1997 do června 1998.

Vztah 11 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh80%Výška91%Stáří52%'> Kompatibilita 56% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Vince Vaughn51 BeranHerec
americký
Kyla Weber- Rakovina
kanadský
Jennifer Aniston52 VodnářHerečka
americký
Anne Heche52 BlíženciHerečka
americký
Joey Lauren Adams53 KozorohHerečka
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Locklyn Kylaženský18. prosince 201010 let starý Kyla Weber
Vernon Lindsaymužský7. srpna 20137 let Kyla Weber

FOTOGALERIE

Buňka - Vince Vaughn True Detective (2014) True Detective (2014) True Detective (2014) True Detective (2014) Joey Lauren Adams a Vince Vaughn se účastní MTV Movie Awards 1998 Vince Vaughn Vince Vaughn Ztracený svět: Jurský park - Vince Vaughn True Detective (2014) True Detective (2014) True Detective (2014)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
North Hollywood2021OliverFilm
Arkansasu2020ŽábaFilm
Binge2020Ředitel CarlsenFilm
Podivné2020ŘezníkFilm
Seberg2019Carl KowalskiFilm
Boj s rodinou2019KrálíkárnaFilm
Přetáhl přes beton2018Anthony LurasettiFilm
Rvačka v bloku buněk 992017Bradley ThomasFilm
Hacksaw Ridge2016Sgt HowellFilm
Termín života2016Nick BarrowFilm
Nedokončená práce2015A TrunkmanFilm
F je pro rodinu2015Chet StevensonTelevizní show
Skutečný detektiv2014Frank SemyonTelevizní show
Poslední kapka2013Film
Ve tvém případě2013DoménaFilm
Stáž2013Billy McMahonFilm
Anchorman 2: The Legend Continues2013Wes Mantooth (uncredited)Film
Poslíček2013DavideFilm
Položte oblíbené2012RosieFilm
Hodinky2012BobFilm
Umění konfliktu2012VypravěčFilm
Dilema2011Ronny ValentineFilm
Páry ustoupit2009DaveFilm
Čtyři Vánoce2008BradFilm
Fred Claus2007Fred ClausFilm
Do divočiny2007Wayne WesterbergFilm
Rozchod2006Gary GrobowskiFilm
Buď v pohodě2005RajiFilm
Pan a paní Smithovi2005EddieFilm
Thumbsucker2005Pane GearyFilm
Svatební Crashers2005Jeremy GrayFilm
Moderátor: Legenda Rona Burgundska2004Wes Mantooth (uncredited)Film
Vybíjená: Skutečný příběh smolaře2004Peter La FleurFilm
Paparazzi2004Vince Vaughn (uncredited)Film
Starsky & Hutch2004Reese FeldmanFilm
Blackball2003RickuFilm
Miluji vaši práci2003stvíFilm
Stará škola2003ČepičkuFilm
Pauly Shore je mrtvý2003Vince VaughnFilm
Domácí rušení2001Rick BarnesFilm
Vyrobeno2001RickyFilm
Zoolander2001Luke Zoolander (uncredited)Film
Jedu do Kalifornie2001Gavin ToeTelevizní show
Jižně od nebe, západně od pekla2000Taylor HenryFilm
Buňka2000Peter NovakFilm
Prime Gig2000Pendelton 'Penny' WiseFilm
Sex a Matrix2000bílý králíkTelevizní show
Mírni svoje nadšení2000Freddy FunkhouserTelevizní show
Chladné a suché místo1998Russell DurrellFilm
Hliněné holuby1998LestereFilm
Psycho1998Norman BatesFilm
Vraťte se do ráje1998ŠerifFilm
Herkules1998LokiTelevizní show
Sex ve městě1998Keith TraversTelevizní show
Kobylky1997JílFilm
Ztracený svět: Jurský park1997Nick Van OwenFilm
Swingersdevatenáctset devadesát šestTrentFilm
Mr. Show s Bobem a Davidemdevatenáct devadesát pětOvčí pesTelevizní show
77 Sunset Stripdevatenáct devadesát pětTV film
V ohrožení1994MaxFilm
Rudy1993Jamie O'Hara (jako Vincent Vaughn)Film
Show Larryho Sanderse1992Vince VaughnTelevizní show
Pro chlapce1991Jásající voják v davu (uncredited)Film
Doogie Howser, M.D.1989OznačitTelevizní show
Nasty Boys1989Tripp HardingTelevizní show
China Beach1988Řidič bazénu motorůTelevizní show
21 Jump Street1987Bill PetersonTelevizní show
CBS Schoolbreak Special1984Richard, Steve, Steve GuarinoTelevizní show
ABC mimoškolní speciály1972JasoneTelevizní show
QueenpinsSimon KilmurryFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Anne Heche a Vince VaughnAnne Heche
    • Vraťte se do ráje
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Christine Taylor a Vince VaughnChristine Taylor
    • Vybíjená: Skutečný příběh smolaře
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Elana Krausz
    • V ohrožení
      1994
    [zobrazit shodu]
  • Isla Fisher a Vince VaughnIsla Fisher
    • Svatební Crashers
      2005
    [zobrazit shodu]
  • Jennifer Aniston a Vince VaughnJennifer Aniston
    • Rozchod
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Malin Akerman a Vince VaughnMalin Akerman
    • Páry ustoupit
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Monica Potter a Vince VaughnMonica Potterová
    • Chladné a suché místo
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Reese Witherspoon a Vince VaughnReese Witherspoon
    • Čtyři Vánoce
      2008
    [zobrazit shodu]
  • Sarah Jessica Parker a Vince VaughnSarah Jessica Parker
    • Sex ve městě
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Teri Polo a Vince VaughnTeri Polo
    • Domácí rušení
      2001
    [zobrazit shodu]
  • Vince Vaughn a Rachel WeiszRachel Weisz
    • Fred Claus
      2007
    [zobrazit shodu]
Více zápasů na obrazovce Vince Vaughna Méně zápasů Vince Vaughna na obrazovce





Zajímavé Články