Hlavní Vztahy Virginia Madsen

Virginia Madsen

Virginia MadsenPořadí 4701 -1013Věk 59 let zvěrokruhu Panna Vztahy celkem 5 Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Virginia Madsen možná svobodná.

Vztahy

Virginia Madsen byla dříve vdaná za Dannyho Hustona(1989-1992).



Virginia Madsenová byla ve vztazích s Nickem Holmesem(2011), Antonio Sabato Jr.(1993 - 1998)a Billy Campbell(1981 - 1988).

Virginia Madsenová se setkala s Dweezilem Zappou(1986).

O

Virginia Madsen je 59letá americká herečka. Narodila se Virginie Gayle Madsen 11. září 1961 v Chicagu ve státě Illinois ve Spojených státech a je známá díky Duně. Její znamení zvěrokruhu je Panna.



Virginia Madsen byla v 16 zápasech na obrazovce, včetně Christophera Lamberta Highlander II: Zrychlení (1991)Harrison Ford v Firewall (2006), Kyle MacLachlan v Duna (1984), Paul Giamatti v Bokem (2004)a Pierce Brosnan v Oběť lásky (1991).

Virginia Madsen je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí herci hlasu.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Virginia Madsen! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý14 roky, 2 měsíce--
Chodit s někým310 let, 4 měsíce7 let, 8 měsíců5 let, 7 měsíců
Setkání1---
Celkový510 let, 4 měsíce5 let, 5 měsíců4 roky, 2 měsíce

Detaily

JménoVirginie
Prostřední jménoGayle
Jméno za svobodnaMadsen
Celé jméno při narozeníVirginia Gayle Madsen
Alternativní jménoGina
Stáří59 let
Narozeniny11. září 1961
RodištěChicago, Illinois, Spojené státy
Výška5 '5' (165 cm)
Hmotnost125 liber (57 kg)
StavětPrůměrný
Barva očíJINÝ
Barva vlasůBlondýnka
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
NáboženstvíAgnostik
Etnický původBílý
Státní příslušnostamerický
Střední školaNew Trier High School, Winnetka, IL (1979)
UniverzitaTed Liss Acting Studio v Chicagu
Text povoláníHerečka, producentka
obsazeníHerečka
Získejte slávuDuna
Roky aktivní1983 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Untitled Entertainment, United Talent Agency, Celebrity Talent International
Schválení značkyTelevizní reklama pro Botox Cosmetic
Poprsí (palce)37
Velikost šálkuC
Pas (palce)25
Boky (palce)36
Velikost oblečení8
Velikost boty8
Oficiální webové stránkyvirginia-madsen.org/, twitter.com/madlyv, www.facebook.com/pages/Virginia-Madsen/115535438493401, instagram.com/virginiamadsen/, www.youtube.com/results?search_query=Virginia+Madsen, http: //www.virginia-madsen.org/, http://virginia-madsen.org https://www.wikidata.org/wiki/Q229784#P856
OtecCal Madsen
MatkaElaine Melson
BratrMichael Madsen
SestraCheri

Virginia Gayle Madsen (narozen 11. září 1961) je americká herečka a filmová producentka. Ve filmu debutovala ve třídě (1983), která byla natočena v rodném Chicagu. Po přestěhování do Los Angeles ji režisér David Lynch obsadil do role princezny Irulán ve sci-fi filmu Duna (1984). Madsen poté hrál v sérii úspěšných filmů pro mládež, včetně Electric Dreams (1984), Modern Girls (1986) a Fire with Fire (1986).

který byl rick james ženatý s
Více o Virginii Madsenové Méně o Virginii Madsenové

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
5Nick HolmesVztah20112011-
4Antonio Sabato Jr.VztahLeden 1993Srpna 19985 let
3Danny HustonŽenatýListopad 198719924 roky
dvaDweezil ZappaSetkání19861986-
1Billy CampbellVztahdevatenáct osmdesát jedna19887 let
Nick Holmes #5

Nick Holmes

2011

Nick Holmes a Virginia Madsen byli v ...[zobrazit pár] Antonio Sabato Jr. #4

Antonio Sabato Jr.

1993-1998

Virginia Madsen a Antonio Sabato Jr. oddělují ...[zobrazit pár] Danny Huston #3

Danny Huston

1987-1992

Virginia Madsen a Danny Huston se rozvedli ...[zobrazit pár] Dweezil Zappa #dva

Dweezil Zappa

1986

Dweezil Zappa a Virginia Madsen jsou odděleni ...[zobrazit pár] Billy Campbell #1

Billy Campbell

1981 - 1988

Virginia Madsen a Billy Campbell se rozešli ...[zobrazit pár] #5

Nick Holmes

2011

Nick Holmes a Virginia Madsen měli vztah od roku 2011 do roku 2011.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh60%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří1%'> Kompatibilita 54% zobrazit vztah #4

Antonio Sabato Jr.

1993-1998

Virginia Madsen a Antonio Sabato Jr. se datují od roku 1993 do srpna 1998.

Vztah 5 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 44% Děti 1 dítě zobrazit vztah #3

Danny Huston

1987-1992

Virginia Madsen a Danny Huston byli manželé 2 roky. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v listopadu 1987, a vzali se 2. září 1989. O 2 roky později se v roce 1992 rozvedli.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří98%'> Kompatibilita 63% zobrazit vztah #dva

Dweezil Zappa

1986

Dweezil Zappa a Virginia Madsen se setkali v roce 1986.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh100%Stáří1%'> Kompatibilita 30% zobrazit vztah #1

Billy Campbell

1981 - 1988

Virginia Madsen a Billy Campbell pocházejí z let 1981 až 1988.

Vztah 7 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Výška91%Stáří84%'> Kompatibilita 74% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Virginia Madsen59 PannaHerečka
americký
Nick Holmes39 LevHerec
americký
Antonio Sabato Jr.49 RybaHerec
americký
Danny Huston59 BýkHerec
americký
Dweezil Zappa51 PannaKytarista
americký
Billy Campbell61 RakovinaHerec
americký

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Jack Antoniomužský6. srpna 199426 let starý Antonio Sabato Jr.

FOTOGALERIE

Třída - Virginia Madsen Virginia Madsen - Obrázkový časopis Harpers Bazaar [USA] (září 1987) Virginia Madsen - Obrázkový časopis Harpers Bazaar [USA] (září 1987) Virginia Madsen - Obrázkový časopis Harpers Bazaar [USA] (září 1987) Virginia Madsen - Obrázkový časopis Harpers Bazaar [USA] (září 1987) Dune - Virginia Madsen Virginia Madsen - číslo 23: Zaostřovací body Virginia Madsen - Highlander II: The Quickening Virginia Madsen - The Rainmaker Virginia Madsen - otec vynálezu Virginia Madsen - darebáci Virginia Madsen - Červená Karkulka

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Provoz Christmas Drop2020Kongresmanka BradfordováFilm
Sarah2019AnastasiaFilm
Swamp Thing2019Maria SunderlandTelevizní show
19852018EileenFilm
Pravda o aféře Harryho Queberta2018Tamara QuinnTelevizní show
Její vůně2018Ania AdamzystkFilm
Změna srdce2017.DeenaFilm
Vypalte své mapy2016VítězstvíFilm
Lepší pozor2016Deandra LernerFilm
Určený Survivor2016Kimble HookstratenTelevizní show
Americká gotika2016Madeline HawthorneTelevizní show
Voltron: Legendary Defender2016Objednejte si HeeruTelevizní show
Waltere2015.KarenFilm
Radost2015.TerryFilm
Hořící Bodhi2015.NaomiFilm
Dead Rising: Strážná věž2015.MaggieFilm
Lák a arašídy2015.JacksonTelevizní show
Grace povzbuzuje úspěch2015.Paní ThomasováFilm
Ztracený chlapec2015.Laura HarrisTV film
Celá divočina2014Abigail CharmFilm
Babylonská pole2014TV film
Poslední strážci2013Abigail CarverFilm
Crazy Kind of Love2013Augusta IrisFilm
Jake na druhou2013BethFilm
Žhavé záblesky2013Clementine mrkneFilm
Odolný 3D2013AdelFilm
Čarodějky z East Endu2013Penelope GardinerTelevizní show
Hatfields & McCoys2013Eloise McCoyTV film
Anna Nicole2013Virgie ArthurTV film
Susanna2013MelTelevizní show
The Magic of Belle Isle2012Charlotte O'NeilFilm
Základní2012stranaTelevizní show
Sršní hnízdo2012Judy HammerTV film
Jan2012MelTelevizní show
Ruth a Erica2012MelTelevizní show
Červená Karkulka2011SuzetteFilm
Peklo na kolech2011Hannah DurantTelevizní show
Cesta na Capri2011KateřinaFilm
Manželské drama s Virginií Madsen2011Linda ve VirginiiKrátký film
Otec vynálezu2010LorraineFilm
Darebáci2010Cheryl WestTelevizní show
Událost2010Senátorka Catherine LewisTelevizní show
The Haunting in Connecticut2009Sara CampbellFilm
Snížená kapacita2008CharlotteFilm
Dominový efekt2007SherryFilm
Číslo 232007Agatha Sparrow, FabriziaFilm
Šavle2007ČervenkaKrátký film
Prairie Home Companion2006Nebezpečná ženaFilm
Firewall2006Beth StanfieldFilm
Farmář astronautů2006Audrey 'Audie' FarmářFilm
Kovář2006Hope StevensTelevizní show
Bokem2004MayaFilm
Statečná nová dívka2004Wanda LovellTV film
Justice League Unlimited2004Ruleta, Veronica SinclairTelevizní show
Umělecká díla2003Emma BeckerováFilm
Nikdo nic neví!2003Vězeňský právníkFilm
Pokušení2003Emma BurkeTV film
Pavoučí muž2003Silver SableTelevizní show
Mladiství titáni2003ArellaTelevizní show
Americká zbraň2002Penny TillmanFilm
Americké sny2002Rebecca SandstromTelevizní show
Boomtown2002Erika AshlandTelevizní show
CSI: Miami2002Krista WalkerTelevizní show
Mnich2002T.K. JensenTelevizní show
Skoro Salinas2001ClareFilm
Stačí se zeptat mých dětí2001Brenda KniffenTV film
Crossfire Trail2001Ann RodneyTV film
liga spravedlnosti2001Černovlasá dívka, Dr. Sarah CorwinTelevizní show
Po sexu2000ZtrátyFilm
Ležící v čekání2000Vera MillerFilm
Děti štěstí2000Ingrid BastTV film
Generální inspektor2000TV film
Balada o slavíkovi1999Mo LewisFilm
Florentský1999MollyFilm
Lovení1999JaneFilm
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Beth Anne RollinsTelevizní show
Přepaden1998Lucy MonroeFilm
Dawsonův potok1998Maddy, Maddy AlanTelevizní show
Rainmaker1997Jackie LemancyzkFilm
Hodinky Apokalypsy1997Karin De VriesTV film
Procvičování1997Marsha EllisonTelevizní show
Duchové z Mississippidevatenáctset devadesát šestDixie DeLaughterFilm
Proroctvídevatenáct devadesát pětKateřinaFilm
Star Trek: Voyagerdevatenáct devadesát pětKellinTelevizní show
Modrý tygr1994Gina HayesFilm
Caroline o půlnoci1994Susan PrinceFilm
Hořká pomsta1994Annie WestfordTV film
Země 21994Taneční partner Alonzo SolaceTelevizní show
Roztomilý1993Linda, Paulova manželkaTV film
Frasier1993Cassandra StoneTelevizní show
cukrář1992Helen LyleFilm
Murderous Affair: The Carolyn Warmus Story1992Carolyn WarmusováTV film
Stávat se Colette1991PolárníFilm
Highlander II: Zrychlení1991LouiseFilm
Železné pláště1991Betty StuartTV film
Láska zabíjí1991Rebecca BishopTV film
Oběť lásky1991Carla SimmonsTV film
Hot Spot1990Dolly HarshawFilm
Srdce Dixie1989Delia June CurryFilm
Třetí stupeň hoření1989Anne ScholesTV film
Žhavý do klusu1988Allison RoweFilm
Pane North1988Sally BoffinováFilm
Gotham1988Rachel CarlyleTV film
Slam Dance1987Yolanda CaldwellFilm
Zombie High1987AndreaFilm
Dlouho pryč1987Dixie Lee BoxxTV film
Oheň s ohněm1986LisaFilm
Moderní dívky1986KellyFilm
Tvůrce1985Barbara SpencerFilm
Mussolini: Nevyřčený příběh1985Claretta PetacciTelevizní show
Hearst and Davies Affair1985Marion DaviesTV film
Moonlighting1985Lorraine Anne CharnockTelevizní show
Duna1984Princezna IrulánFilm
Elektrické sny1984Madeline RobistatFilm
Třída1983LisaFilm
Stopař1983ChristinaTelevizní show
Americké divadlo1980Lou Ellen PurdyTelevizní show
Volný pokojNocFilm
Ďáblovo světloDr. PetersFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Christopher Lambert a Virginia MadsenChristopher Lambert
    • Highlander II: Zrychlení
      1991
    [zobrazit shodu]
  • Harrison Ford a Virginia MadsenHarrison Ford
    • Firewall
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Kyle MacLachlan
    • Duna
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Paul Giamatti a Virginia MadsenPaul Giamatti
    • Bokem
      2004
    [zobrazit shodu]
  • Pierce Brosnan a Virginia MadsenPierce Brosnan
    • Oběť lásky
      1991
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Billy ThorntonBilly Bob Thornton
    • Farmář astronautů
      2006
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Chris SarandonChris Sarandon
    • Murderous Affair: The Carolyn Warmus Story
      1992
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Craig ShefferCraig Sheffer
    • Oheň s ohněm
      1986
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Don JohnsonDon Johnson
    • Hot Spot
      1990
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Jeffrey NordlingJeffrey Nordling
    • Stačí se zeptat mých dětí
      2001
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Jim CarreyJim Carrey
    • Číslo 23
      2007
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Lenny Von JackdawsLenny z kavek
    • Elektrické sny
      1984
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Richard ThomasRichard Thomas
    • Roztomilý
      1993
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Treat WilliamsZacházejte s Williamsem
    • Třetí stupeň hoření
      1989
    [zobrazit shodu]
  • Virginia Madsen a Vincent SpanoVincent Spano
    • Tvůrce
      1985
    [zobrazit shodu]
  • Xander Berkeley
    • cukrář
      1992
    [zobrazit shodu]
Více zápasů Virginie Madsenové na obrazovce Méně zápasů na obrazovce Virginie Madsenové

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.