Hlavní Chodit S Někým Vivienne Johnson

Vivienne Johnson

Vivienne JohnsonVěk 61 let zvěrokruhu Střelec

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Vivienne Johnson možná svobodná.

Vztahy

Pro Vivienne Johnson nemáme žádné záznamy o minulých vztazích.



O

Vivienne Johnson je členem následujících seznamů: narození v roce 1959, herci anglické televize a herci anglického televizního herce.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Vivienne Johnson! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoVivienne
PříjmeníJohnson
Stáří61 let
Narozeniny12. prosince 1959
Znamení zvěrokruhuStřelec
Státní příslušnostbritský
Text povoláníherečka
Roky aktivní1975-1981

Vivienne Johnson je anglická herečka, která je známá tím, že ve třech sezónách (1978-1981) britského sitcomu Hrajete vedlejší roli osobního ošetřovatele Young Mr. Grace britského sitcomu Are You Served? Objevila se také jako Freda v Carry On England v roce 1976 a Marilyn v Odd Man Out naproti Johnu Inmanovi.



Více o Vivienne Johnsonové Méně o Vivienne Johnsonové

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Včerejší hrdina1979Film
Zvláštní člověk1977MarilynTelevizní show
Pokračujte v Anglii1976StudenýFilm
Pokračujte v smíchu!1975Teeny / ... (3 epizody, 1975)Televizní show
Sweeney1975Mavis (1 epizoda, 1978)Televizní show
Jste obsluhován?1972Sestra pana GraceTelevizní show
ITV Playhouse1967červenTelevizní show

Zajímavé Články