Hlavní Vztahy Will Arnett

Will Arnett

Will Arnett Chodit s někýmPořadí 2005 36Věk 51 let zvěrokruhu Býk Vztahy celkem 8 Děti 3 děti

S kým právě teď chodí?

Alessandra Brawn a Will ArnettAlessandra Brawn chodí s Willem Arnettem zobrazit vztah

Vztahy

Will Arnett byl dříve ženatý s Amy Poehlerovou(2003 - 2016)a Penelope Ann Miller(1994-1995).

Will Arnett byl ve vztazích s Arielle Vandenbergovou(2014 - 2015), Erin David(2013 - 2014), Katie Lee(2013)Missy Yager(1995-1999)a Erin Kovel.



O

Will Arnett je 51letý kanadský herec. Narodil se William Emerson Arnett 4. května 1970 v Torontu v Ontariu v Kanadě a vzdělaný na Lakefield College School v Lakefieldu v Ontariu. Známý je jako Gob on Arrested Development v kariéře od roku 1996 do současnosti. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk.

kdo je nina dobrev seznamka nyní

Will Arnett byl v 5 zápasech na obrazovce, včetně Amy Poehler Zdržený vývoj (2003), Christina Applegate v Vzhůru celou noc (2011), Cynthia Nixon v Sex ve městě (1998), Isla Fisher v Hot Rod (2007)a Mae Whitman v Zdržený vývoj (2003).

Will Arnett je členem následujících seznamů: vítězové ceny Annie, američtí komici a narození v roce 1970.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Will Arnett! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatýdva16 let, 7 měsíců9 let, 3 měsíce-
Chodit s někým64 roky, 7 měsíců10 měsíců, 19 dní1 měsíc, 1 den
Celkový816 let, 7 měsíců2 roky, 11 měsíců1 měsíc, 1 den

Detaily

JménoVůle
Prostřední jménoEmerson
PříjmeníArnett
Celé jméno při narozeníWilliam Emerson Arnett
Stáří51 let
Narozeniny4. května 1970
RodištěToronto, Ontario, Kanada
Výška6 '2½' (189 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíModrý
Barva vlasůHnědá - tmavá
Výrazná vlastnostVysoký vzrůst
Znamení zvěrokruhuBýk
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostkanadský
Střední školaLeaside High School, Lakefield College School v Lakefield, Ontario
UniverzitaConcordia University, Montreal po dobu jednoho semestru, Lee Strasberg Theatre and Film Institute
Text povoláníHerec, spisovatel, producent, komik
obsazeníHerec
Získejte slávuGob on Arrested Development
Roky aktivní1994 – dosud, 1996 – dosud
Talent Agency (např. Modeling)Young Entertainment Principality
Schválení značkyAmerická mezinárodní skupina (2007)
Oficiální webové stránkytwitter.com/arnettwill, www.biography.com/people/will-arnett-586014, www.nndb.com/people/017/000085759/
OtecEmerson James Arnett
MatkaEdith alexandra palk

William Emerson Arnett (narozen 4. května 1970) je kanadsko-americký herec, hlasový herec, komik a producent. On je nejlépe známý pro jeho roli jako BoJack Horseman ve stejnojmenné sérii Netflix a George Oscar 'Gob' Bluth II v seriálu Fox / Netflix Arrested Development (2003–2006, 2013, 2018–2019), který získal nominaci na Cena Primetime Emmy pro vynikajícího herce ve vedlejší roli v komediálním seriálu. Objevil se ve filmech jako Blades of Glory (2007), Hot Rod (2007), When in Rome (2010), Teenage Mutant Ninja Turtles (2014) a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows (2016). Jeho výkon jako Devon Banks ve filmu 30 Rock mu vynesl čtyři ceny Primetime Emmy za vynikajícího hostujícího herce v nominaci na komediální seriál.

Více informací o Will Arnett Méně o Willovi Arnettovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
8Arielle VandenbergVztahProsince 2014Květen 20155 měsíců
7Erin DavidVztahProsince 201320141 měsíc
6Katie LeeVztahSrpna 2013Říjen 20132 měsíce
5Amy PoehlerŽenatý20002. srpna 201616 let
4Missy YagerVztahdevatenáct devadesát pětSrpna 19994 roky
3Penelope Ann MillerŽenatý1993devatenáct devadesát pět2 roky
dvaErin KovelVztah -
1Alessandra BrawnVztah současnost, dárek-
Arielle Vandenberg #8

Arielle Vandenberg

2014 - 2015

Arielle Vandenberg a Will Arnett se rozešli ...[zobrazit pár] Erin David #7

Erin David

2013 - 2014

Erin David a Will Arnett jsou odděleni ...[zobrazit pár] Katie Lee #6

Katie Lee

2013

Katie Lee a Will Arnett se rozešli 20. října ...[zobrazit pár] Amy Poehler #5

Amy Poehler

2000 - 2016

Will Arnett a Amy Poehler se rozvedli ...[zobrazit pár] Missy Yager #4

Missy Yager

1995-1999

Missy Yager a Will Arnett se rozešli v srpnu ...[zobrazit pár] Penelope Ann Miller #3

Penelope Ann Miller

1993-1995

Will Arnett a Penelope Ann Miller byli divo ...[zobrazit pár] #dva

Erin Kovel

Erin Kovel a Will Arnett jsou odděleni ...[zobrazit pár] Alessandra Brawn #1

Alessandra Brawn

Alessandra Brawn chodí s Willem Arnettem ...[zobrazit pár] #8

Arielle Vandenberg

2014 - 2015

Arielle Vandenberg a Will Arnett se datují od prosince 2014 do května 2015.



Vztah 5 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh40%čínský zvěrokruh80%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 52% zobrazit vztah #7

Erin David

2013 - 2014

Erin David a Will Arnett měli vztah od prosince 2013 do roku 2014.

Vztah 1 měsíc zobrazit vztah #6

Katie Lee

2013

Katie Lee a Will Arnett se datují od srpna do října 2013.

Vztah 2 měsíce OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří44%'> Kompatibilita padesátka% zobrazit vztah #5

Amy Poehler

2000 - 2016

Will Arnett a Amy Poehler byli manželé 12 let. Chodili spolu 3 roky poté, co se dali dohromady v roce 2000, a vzali se 29. srpna 2003. O 12 let později se 2. srpna 2016 rozvedli.

Vztah 16 let OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh80%Výška91%Stáří98%'> Kompatibilita 87% Děti 2 děti zobrazit vztah #4

Missy Yager

1995-1999

Missy Yager a Will Arnett se datují od roku 1995 do srpna 1999.

Vztah 4 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh80%Stáří52%'> Kompatibilita 38% zobrazit vztah #3

Penelope Ann Miller

1993-1995

Will Arnett a Penelope Ann Millerová se vzali 23 dní. Chodili spolu jeden rok poté, co se dali dohromady v roce 1993, a vzali se 9. prosince 1994. O 23 dní později se v roce 1995 rozvedli.

Harry Styles a Camille Rowe dohromady
Vztah 2 roky OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří1%'> Kompatibilita 44% zobrazit vztah #dva

Erin Kovel

Erin Kovel a Will Arnett měli vztah.

zobrazit vztah #1

Alessandra Brawn

Alessandra Brawn chodí s Willem Arnettem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%'> Kompatibilita 25% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Will Arnett51 BýkHerec
kanadský
Arielle Vandenberg3. 4 VáhyHerečka
americký
Erin David- Výrobce
Katie Lee39 PannaHlavní
americký
Amy Poehler49 PannaHerečka
americký
Missy Yager53 VodnářHerečka
americký
Penelope Ann Miller57 KozorohHerečka
americký
Erin Kovel-
Alessandra Brawn- Kozoroh

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Archiemužský25. října 200812 let starý Amy Poehler
Abel Jamesmužský6. srpna 201010 let starý Amy Poehler
Alexander Denisonmužský27. května 202012 měsíců starý Alessandra Brawn

FOTOGALERIE

'Jimmy Kimmel Live!' - Sezóna 17 - Will Arnett (červen 2019) 'Jimmy Kimmel Live!' - Sezóna 17 - Will Arnett / Ali Wong / King Calaway (červen 2019) 'Jimmy Kimmel Live!' - Sezóna 17 - Will Arnett / Ali Wong / King Calaway (červen 2019) 'Jimmy Kimmel Live!' - Sezóna 17 - Will Arnett / Ali Wong / King Calaway (červen 2019) The Lego Movie 2: The Second Part (2019) The Lego Movie 2: The Second Part (2019) The Lego Movie 2: The Second Part (2019) The Lego Movie 2: The Second Part (2019) The Lego Movie 2: The Second Part (2019) The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017) The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017) The Nut Job 2: Nutty by Nature (2017)

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Rachot2022Steve (hlas)Film
Lego Movie 2: Druhá část2019Batman (hlas)Film
The Lego Movie 2 Stars Take on Ellen's Game of Games2019Batman (hlas)Krátký film
Zobrazit psy2018UpřímnýFilm
Teen Titans Go! K filmům2018Slade (hlas)Film
The Nut Job 2: Nutty by Nature2017Surly (hlas)Film
LEGO Batman Movie2017Batman, Bruce Wayne (hlas)Film
Řada nešťastných událostí2017OtecTelevizní show
Riviéra2017JeffeTelevizní show
Kniha návštěv2017OkrástTelevizní show
Magický školní autobus jezdí znovu2017Galapágy GilTelevizní show
Batmersive VR Experience2017Batman (hlas)Krátký film
Unikitty!2017Batkitty, BatmanTelevizní show
Žhavé datum2017Sam KeurigTelevizní show
Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows2016Vernon FenwickFilm
Popstar: Never Stop Never Stopping2016Hlavní reportér CMZFilm
Ve vločkách2016ČipTelevizní show
Full Frontal with Samantha Bee2016HlasatelTelevizní show
Špatný internet2016Martin WhistlebottomTelevizní show
Největší kretén na světě2016Vypravěč (hlas)Televizní show
Toycracker: Mini-hudební velkolepé2016Batman (hlas, uncredited)Televizní show
Nerozbitná Kimmy Schmidt2015.KoťátkoTelevizní show
Želvy Ninja2014Vern FenwickFilm
Matice Job2014Surly (hlas)Film
Lego film2014Batman, Bruce Wayne (hlas)Film
Jezdec BoJack2014Jezdec BoJack, jezdec Butterscotch, sekretariátTelevizní show
Minulý týden dnes večer s Johnem Oliverem2014Dokumentární vypravěčTelevizní show
Projděte se támhle2013RyderTelevizní show
The Millers2013Nathan MillerTelevizní show
Muži v černém 32012Agent AA (neoficiálně)Film
Komedie Bang! Bang!2012PokračujTelevizní show
Sesame Street: Elmo's Magic Numbers2012Max kouzelníkFilm
Bojujte za své právo znovu2011My ManKrátký film
Vzhůru celou noc2011Chris BrinkleyTelevizní show
Když jste v Římě2010AntonioFilm
Jonah Hex2010Poručíku GrassiFilm
Opovrženíhodný mě2010Pan Perkins (hlas)Film
Běžící Wilde2010Steven WildeTelevizní show
Conan2010Will Arnett (segment „Young Han Solo Audition“)Televizní show
The Secret World of Arrietty2010PodFilm
Krátké rozhovory s Hideous Men2009Předmět č. 11Film
G-Force2009Kip KillianFilm
Monsters vs. Aliens2009The Missing Link (hlas)Film
Jarní rozpis2009TedeFilm
Cleveland Show2009Generál RichterTelevizní show
Přemístěn2009Televizní hlasatelTelevizní show
Pozdní noc s Jimmym Fallonem2009Brett FavreTelevizní show
Posaďte se, drž hubu2009Ennis Hofftard, prodejce hotdogůTelevizní show
Parky a rekreace2009ChrisiTelevizní show
Stále špatnější rozhodnutí Todda Margaret2009Brent WiltsTelevizní show
Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space2009The Missing Link (hlas)TV film
Eva Adams2009Adam EvanstonTV film
Horton slyší Who!2008Vlad (hlas)Film
Semi-Pro2008Lou RedwoodFilm
Rocker2008LexFilm
The Mighty B!2008Kapitán StonewallTelevizní show
Ostří slávy2007Stranz Van WaldenbergFilm
Grindhouse2007Hlasatel (segement 'Don't') (hlas, uncredited)Film
Hot Rod2007JonathanFilm
Na Broadwayi2007TomFilm
Ratatouille2007Horst (hlas)Film
Bratři Šalamounovi2007John SolomonFilm
Návraty2007ListonošFilm
Komediální showcase2007Brent WiltsTelevizní show
Ne2007Krátký film
Ice Age: The Meltdown2006Lone Gunslinger Vulture (hlas)Film
Pojďme do vězení2006Nelson Biederman IVFilm
RV2006Todd MalloryFilm
Wristcutters: A Love Story2006MesiášFilm
All-Star American Destiny Trek2006TJ Cooter (hlas)Televizní show
30 Rock2006Devon BanksTelevizní show
Freak Show2006Duncan Shooting, General Winters, různéTelevizní show
Zrůda2005SoupravaFilm
The Great New Wonderful2005Danny KeelerFilm
Kancelář2005Fred HenryTelevizní show
X.2005Vepřové E. BaconTelevizní show
Danny Phantom2004Duch spisovatelTelevizní show
O'Grady2004DougskiTelevizní show
Pomalu2004PauliKrátký film
Soundtracky v přímém přenosu2004Děda FredTV film
Neporažený2003Scott Green's AssistantTV film
Zdržený vývoj2003Gob BluthTelevizní show
Odd Job Jack2003Tiberius McKorkindaleTelevizní show
Series 7: The Contenders2001Vypravěč (hlas)Film
Loomis2001TV film
Úřadující třída2000Will BennettFilm
Boston Public2000Ruční prodavačTelevizní show
Ano drahý2000BobbyTelevizní show
Čekající hra1999LennyFilm
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti1999Anthony DamonTelevizní show
Mike O'Malley Show1999JimmyTelevizní show
Sopránové1999Mike WaldrupTelevizní show
Třetí hlídka1999KennyTelevizní show
Southie1998WhiteyFilm
Zlomený obr1998Ezra CatonFilm
Víkendový pobyt1998ChuckKrátký film
Sex ve městě1998ZvedákTelevizní show
Will & Grace1998Artemus JohnsonTelevizní show
Král kopce1997PortisTelevizní show
Zblízkadevatenáctset devadesát šestDaveFilm
Edův další tahdevatenáctset devadesát šestPočasí Video GuyFilm
Simpsonovi1989Zástupce ředitele GratmanTelevizní show
Sezame, otevři se1969Max kouzelníkTelevizní show
Lego Batman Movie 2Batman, Bruce Wayne (hlas)Film
OdpoledneMark CraneTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Amy Poehler a Will ArnettAmy Poehler
    • Zdržený vývoj
      2003
    [zobrazit shodu]
  • Christina Applegate a Will ArnettChristina Applegate
    • Vzhůru celou noc
      2011
    [zobrazit shodu]
  • Cynthia Nixon a Will ArnettCynthia Nixon
    • Sex ve městě
      1998
    [zobrazit shodu]
  • Isla Fisher a Will ArnettIsla Fisher
    • Hot Rod
      2007
    [zobrazit shodu]
  • Will Arnett a Mae WhitmanMae Whitman
    • Zdržený vývoj
      2003
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články