Hlavní Chodit S Někým Yong-hwa Jung

Yong-hwa Jung

Yong-hwa JungVěk 31 let Zvěrokruh Rakovina

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Yong-hwa Jung možná svobodný.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Yong-hwa Jung.



O

Yong-hwa Jung je 31letý jihokorejský herec. Narodil se Jung YongHwa 22. června 1989 v Yeoksam-dong v Soulu v Jižní Koreji. Je známý svou krásou. Jeho znamení zvěrokruhu je Rak.

Yong-hwa Jung byl ve 2 zápasech na obrazovce, včetně Park Shin-Hye Minami Shineyo (2009)a Seohyun dovnitř Vzali jsme se (2008).

Yong-hwa Jung je členem následujících seznamů: zpěváci v angličtině, narození v roce 1989 a lidé ze Soulu.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Yong-hwa Jung! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoYonghwa
PříjmeníMladá
Celé jméno při narozeníJung YongHwa
Alternativní jménoYong-hwa Jung, Jung Yong Hwa, Kang Shin Woo
Stáří31 let
Narozeniny22. června 1989
RodištěYeoksam-dong, Soul, Jižní Korea
Výška5 '9' (175 cm)
Hmotnost138 liber (63 kg)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuRakovina
SexualitaRovný
Etnický původasijský
Státní příslušnostjiho-korejský
Text povoláníKorejský herec
obsazeníHerec
Získejte slávuJsi nádherná
Hudební žánr (text)Rock, R & B, Pop, Jazz
Roky aktivní2009 – současnost
Nástroj (text)Zpěv, kytara, klarinet, klavír, bicí, zobcová flétna, syntetizátor, beatbox
Nahrávací společnostFNC Entertainment, FNC
Související aktyCnblue
Oficiální webové stránkyhttp://fncent.com, http://fncent.com/jungyonghwa

Jung Yong-hwa (korejsky: 정용화; narozený 22. června 1989) je jihokorejský hudebník, písničkář, hudební producent a herec. Je lídrem, zpěvákem a rytmickým kytaristou rockové kapely CNBLUE. Jung debutoval v televizi ve filmech Jsi krásná (2009) a od té doby hrál v televizních dramatech Heartstrings (2011), Marry Him If You Dare (2013), Tři mušketýři (2014) a Balíček (2017). Na hudební scéně debutoval Jung také v roce 2015 albem One Fine Day.

Více o Yong-hwa Jungovi Méně o Yong-hwa Jungovi

FOTOGALERIE

A.N JELL od Jsi krásná A.N JELL od Jsi krásná Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House Fotky Jung Yong Hwa pro The Suite House

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Uvařte bouři2017PavelFilm
Část Paekiji2017San Ma-rooTelevizní show
Tři mušketýři2014Dal-Hyang ParkTelevizní show
Vezmi si ho, pokud si troufáš2013Park Se JooTelevizní show
Neon Naege Banhaesseo2011Lee shinTelevizní show
Minami Shineyo2009Kang Shin-wooTelevizní show

Shody na obrazovce

  • Jung Yong Hwa a Park Shin-hyePark Shin-Hye
    • Minami Shineyo
      2009
    [zobrazit shodu]
  • Seohyun a Yong-hwa JungSeohyun
    • Vzali jsme se
      2008
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články