Hlavní Vztahy Ziva Rodann

Ziva Rodann

Ziva Rodann ŽenatýVěk 86 let zvěrokruhu Beran Vztahy celkem 10

S kým právě teď chodí?

Fred Meade a Ziva Rodann jsou od 5. února 1977 manželé 44 let. zobrazit vztah

Vztahy

Ziva Rodann byla dříve vdaná za Jamese Creecha(1967-1975)a David Shefler.

Ziva Rodann byla ve vztazích s Macem Krimem(1961), Přeskočit Ward(1959-1960), Herman Platt(1959), Robert Evans(1958-1960)a Robert E. Petersen(1957).



Ziva Rodann se setkala s Georgem Montgomerym(1961-1962)a Gardner McKay.

kdo chodí s Katy Perry

O

Ziva Rodann je 86letá izraelská herečka. Narodila se Ziva Blackmanová 22. března 1935 v izraelské Haifě. Je známá filmem Last Train From Gun Hill (1959) ... paní Catherine Morgan. Její znamení zvěrokruhu je Beran.

Ziva Rodann je členem následujících seznamů: izraelští Židé, narození v roce 1933 a lidé z Haify.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Ziva Rodann! Přihlásit se přidávat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý345 let, 5 měsíců18 let, 1 měsíc2 měsíce, 1 den
Chodit s někým564 let, 5 měsíců37 let, 10 měsíců-
Setkánídva8 měsíců, 3 dny4 měsíce, 1 den-
Celkový1064 let, 5 měsíců24 let, 5 měsíců2 měsíce, 1 den

Detaily

JménoZiva
PříjmeníRodanne
Jméno za svobodnaČernoch
Celé jméno při narozeníZiva Blackman
Stáří86 let
Narozeniny22. března 1935
RodištěHaifa, Izrael
Výška5 '6' (168 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíLíska
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuBeran
SexualitaRovný
Náboženstvížidovský
Etnický původBílý
Státní příslušnostizraelský
Text povoláníHerečka
obsazeníHerečka
Získejte slávuPoslední vlak z Gun Hill (1959) ... paní Catherine Morganová
Roky aktivní1954–1969
Poprsí (palce)35
Velikost šálkuB
Pas (palce)22
Boky (palce)36
Oficiální webové stránkywww.nndb.com/people/242/000280399/, www.glamourgirlsofthesilverscreen.com/show.php?id=232

Ziva Rodann (nar Ziva Blechman; hebrejsky זיוה בלכמן; 2. března 1933), známá nejprve jako Ziva Shapir, je izraelsko-americká herečka a mime umělec. Byla hollywoodskou filmovou hvězdou a častou hostující hvězdou v televizních seriálech od konce 50. do konce 60. let.

kdo je esence atkins ženatý
Více o Zivě Rodannovi Méně o Zivě Rodannovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
10Fred MeadeŽenatý1976současnost, dárek45 let
9James CreechŽenatýDubna 1967Prosince 19758 let
8David SheflerŽenatýZáří 1966Listopad 19662 měsíce
7George MontgomerySetkáníProsince 1961Srpna 19628 měsíců
6Mac KrymVztahLeden 1961Leden 1961-
5Přeskočit WardVztahProsince 1959Listopad 196011 měsíců
4Herman PlattVztahDubna 1959Dubna 1959-
3Robert EvansVztahProsince 1958Květen 19601 rok
dvaRobert E. PetersenVztah19571957-
1Gardner McKaySetkání -
#10

Fred Meade

1976

Fred Meade a Ziva Rodann se vzali ...[zobrazit pár] #9

James Creech

1967-1975

James Creech a Ziva Rodann se rozvedli v ...[zobrazit pár] #8

David Shefler

1966

...[zobrazit pár] George Montgomery #7

George Montgomery

1961-1962

Ziva Rodann a George Montgomery byli v ...[zobrazit pár] Mac Krym #6

Mac Krym

1961

Ziva Rodann a Mac Krim jsou odděleni ...[zobrazit pár] Přeskočit Ward #5

Přeskočit Ward

1959-1960

Skip Ward a Ziva Rodann jsou odděleni ...[zobrazit pár] #4

Herman Platt

1959

Herman Platt a Ziva Rodann jsou odděleni ...[zobrazit pár] Robert Evans #3

Robert Evans

1958-1960

Ziva Rodann a Robert Evans jsou odděleni ...[zobrazit pár] Robert E. Petersen #dva

Robert E. Petersen

1957

Robert E. Petersen a Ziva Rodann se rozcházejí ...[zobrazit pár] Gardner McKay #1

Gardner McKay

Ziva Rodann a Gardner McKay jsou odděleni ...[zobrazit pár] #10

Fred Meade

1976

Fred Meade a Ziva Rodann jsou manželé 44 let. Chodili spolu 1 rok poté, co se dali dohromady v roce 1976, a vzali se 5. února 1977.



Vztah 45 let zobrazit vztah #9

James Creech

1967-1975

James Creech a Ziva Rodann byli manželé 8 let. Chodili spolu 7 měsíců poté, co se dali dohromady v březnu 1967 a vzali se v říjnu 1967. O 8 let později se v prosinci 1975 rozvedli.

Vztah 8 let zobrazit vztah #8

David Shefler

1966

Vztah 2 měsíce zobrazit vztah #7

George Montgomery

1961-1962

Ziva Rodann a George Montgomery se setkali v prosinci 1961.

Vztah 8 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška73%Stáří13%'> Kompatibilita 72% zobrazit vztah #6

Mac Krym

1961

Ziva Rodann a Mac Krim měli vztah od ledna 1961 do ledna 1961.

OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh1%Stáří13%'> Kompatibilita 4% zobrazit vztah #5

Přeskočit Ward

1959-1960

Skip Ward a Ziva Rodann měli vztah od prosince 1959 do listopadu 1960.

Vztah 11 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh1%Stáří84%'> Kompatibilita 46% zobrazit vztah #4

Herman Platt

1959

Herman Platt a Ziva Rodann měli vztah od dubna 1959 do dubna 1959.

OpatřeníVýsledekčínský zvěrokruh1%Stáří1%'> Kompatibilita 1% zobrazit vztah #3

Robert Evans

1958-1960

Ziva Rodann a Robert Evans měli vztah od prosince 1958 do května 1960.

cameron boyce a jeho přítelkyně
Vztah 1 rok OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří72%'> Kompatibilita 37% zobrazit vztah #dva

Robert E. Petersen

1957

Robert E. Petersen a Ziva Rodann měli vztah od roku 1957 do roku 1957.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruhdvacet%Stáří69%'> Kompatibilita 47% zobrazit vztah #1

Gardner McKay

Ziva Rodann se setkala s Gardnerem McKayem.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh1%čínský zvěrokruh1%Výška73%Stáří84%'> Kompatibilita 40% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Ziva Rodann86 BeranHerečka
izraelský
Fred Meade-
James Creech-
David Shefler-
George Montgomery84 PannaHerec
americký
Mac Krym102 Obchodní
Přeskočit Ward70 PannaHerec
americký
Herman Platt96 Filantrop
americký
Robert Evans89 RakovinaFilmový / televizní producent
americký
Robert E. Petersen80 PannaObchodní
americký
Gardner McKay69 BlíženciRomanopisec
americký

FOTOGALERIE

Ziva Rodann Ziva Rodann Ziva Rodann Ziva Rodann Ziva Rodann Ziva Rodann Ziva Rodann Batman - Ziva Rodann Batman - Ziva Rodann Batman - Ziva Rodann Batman - Ziva Rodann Batman - Ziva Rodann

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Zrcadlo, zrcadlo ze zdi1969ElenaTV film
Vypnuto, abyste viděli průvodce1967Tady jeTelevizní show
999 Aliza: Policista1967Paní GreenováFilm
Bat-man1966NefertitiTelevizní show
Pane úžasný1966ChristinaTelevizní show
3 matice při hledání šroubu1964Dr. Myra VonFilm
Muž z U.N.C.L.E.1964TetaTelevizní show
Alexandr Veliký1963Tady jeTV film
Burkeův zákon1963Princezna Dana RansputaTelevizní show
Mladé dívky z dobrých rodin1963Shirley WhitehallFilm
Samar1962Ana OrteizFilm
Beachcomber1962MariaTelevizní show
Bob Cummings Show1961Athena MelosTelevizní show
Divadlo Dicka Powella1961FrancescaTelevizní show
College Důvěrné1960Gogo LazloFilm
Obři Thesálie1960CreusaFilm
Soukromé životy Adama a Evy1960PassionaFilm
Příběh Ruth1960OrpahFilm
Tab Hunter Show1960MaharaniTelevizní show
Macumba láska1960Venuše z ViasyFilm
Poslední vlak z Gun Hill1959Catherine MorganFilm
Bonanza1959Maria ReaganTelevizní show
Havajské oko1959Daniele ManetTelevizní show
Pane Lucky1959ElenaTelevizní show
Rawhide1959Pony ValdezTelevizní show
Třetí muž1959Elena Villano, Syra TaradiTelevizní show
Krev a ocel1959Nativní dívkaFilm
Velký operátor1959Alice McAfeeFilm
Bold Venture1959Ginny CarrTelevizní show
Ne k pronájmu1959SitaTelevizní show
Svět obrů1959Televizní show
Muž D.A.1959Looba ShutsaTelevizní show
Král kreolský1958Bavič (uncredited)Film
Bratři Karamazovi1958Gypsy Singer (neoficiálně)Film
Střelec1958MariaTelevizní show
Za zavřenými dveřmi1958Jessica TaborTelevizní show
Čínská brána1957Indo-čínská žena (uncredited)Film
Čtyřicet zbraní1957ŘekaFilm
Faraonova kletba1957Simira (jako Ziva Shapir)Film
Dospívající panenka1957Eva (segment 'Veverka') (jako Ziva Rodan)Film
Příběh lidstva1957Egyptská konkubínaFilm
Potrhané šaty1957Žena ve vlaku (jako Ziva Shapir)Film
Have Gun - Will Travel1957Princezna MapuanaTelevizní show
Perry Mason1957Suzanne GrangerováTelevizní show
Příběhy Wells Fargo1957Leah HarperTelevizní show
Skuteční McCoys1957CarloTelevizní show
Odvaha černé krásy1957Janet CordayFilm
Muž bez zbraně1957Bonnellův životTelevizní show
Dobrodružství Hirama Hollidaye1956MarleneTelevizní show
Dny Death Valley1952JosefaTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.