Hlavní Vztahy Oliver Phelps

Oliver Phelps

Oliver Phelps ŽenatýVěk 35 let zvěrokruhu Ryba Vztahy celkem 2

S kým právě teď chodí?

Oliver Phelps a Katy HumpageKaty Humpage a Oliver Phelps jsou od 4. července 2015 manželé 5 let. zobrazit vztah

Vztahy

Oliver Phelps byl ve vztahu s Heather Hollingworthovou.

O

Oliver Phelps je 35letý britský herec. Oliver Martyn John Phelps se narodil 25. února 1986 v Birminghamu v Anglii a je známý filmy Harry Potter. Jeho znamení zvěrokruhu je Ryby.



Oliver Phelps je členem následujícího seznamu: Dvojčata.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Olivera Phelpsa! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Ženatý113 let, 3 měsíce--
Chodit s někým1---
Celkovýdva13 let, 3 měsíce6 let, 7 měsíců-

Detaily

JménoOliver
Prostřední jménoMartyn John
PříjmeníPhelps
Celé jméno při narozeníOliver Martyn John Phelps
Alternativní jménoOliver Phelps
Stáří35 let
Narozeniny25. února 1986
RodištěBirmingham, Anglie
Výška6 '3' (191 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - Světlá
Barva vlasůHnědá - Světlá
Výrazná vlastnostVysoký vzrůst
Znamení zvěrokruhuRyba
SexualitaRovný
Etnický původBílý
Státní příslušnostbritský
Střední školaArthur Terry School (2004)
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuFilmy o Harrym Potterovi
Talent Agency (např. Modeling)Debi Allen Associates
Oficiální webové stránkyjoptwins.com/joptwins.php, www.twitter.com/OliverPhelps, www.nndb.com/people/619/000160139/, instagram.com/oliver_phelps, www.jopworld.com/
OtecMartyn Phelps
MatkaSusan Phelps
BratrJames Phelps
PříteliMatthew Lewis, Rupert Grint, Robert Pattinson, Bonnie Wright, Devon Murray, Chris Rakin
Oblíbení lidéJames Phelps
Oblíbené filmyMumie se vrací, Úžasňákovi
Oblíbené kapelyCreed, Foo Fighters, Bon Jovi, Red Hot Chili Peppers, Eagles, Queen
Více o Oliverovi Phelpsovi Méně o Oliverovi Phelpsovi

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
dvaKaty HumpageŽenatýÚnora 2008současnost, dárek13 let
1Heather HollingworthováNeznámý -
Katy Humpage #dva

Katy Humpage

2008

Katy Humpage a Oliver Phelps se oženili ...[zobrazit pár] Heather Hollingworthová #1

Heather Hollingworthová

Heather Hollingworth a Oliver Phelps byli ...[zobrazit pár] #dva

Katy Humpage

2008

Katy Humpage a Oliver Phelps jsou manželé 5 let.



Vztah 13 let zobrazit vztah #1

Heather Hollingworthová

Heather Hollingworth a Oliver Phelps měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh40%Stáří72%'> Kompatibilita 53% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Oliver Phelps35 RybaHerec
britský
Katy Humpage-
britský
Heather Hollingworthová30 BýkHerečka
britský

FOTOGALERIE

Oliver Phelps Oliver Phelps Oliver Phelps Harry Potter a Ohnivý pohár - Oliver Phelps Oliver Phelps Oliver Phelps Harry Potter a Kámen mudrců - Oliver Phelps Oliver Phelps Oliver Phelps Oliver Phelps Oliver Phelps Oliver Phelps

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Poslední noc v Soho2021Film
7 Days: The True Story of Blind Dave Heeley2017Dr. MathewsKrátký film
Vlastní nejhorší nepřítel2015.Strážník StroydeFilm
Danny a lidská zoo2015.Pane CartereTV film
Uši2013Pane ušiKrátký film
Harry Potter a Relikvie smrti: 2. část2011George WeasleyFilm
Harry Potter a Relikvie smrti: 1. část2010George WeasleyFilm
Harry Potter a Princ dvojí krve2009George WeasleyFilm
Mind's Eye2009Stanley TooKrátký film
Harry Potter a Fénixův řád2007George WeasleyFilm
Království2007Finlay AndersonTelevizní show
Podzim!2007George WeasleyTelevizní show
Harry Potter a Ohnivý pohár2005George WeasleyFilm
Harry Potter a vězeň z Azkabanu2004George WeasleyFilm
Harry Potter a Tajemná komnata2002George WeasleyFilm
Harry Potter a kámen mudrců2001George WeasleyFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články

Redakce Choice

Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Střízliví rappeři, kteří nepijí ani neužívají drogy
Zatímco mnoho hudebníků bojuje s drogami a alkoholem, jiní se rozhodnou zůstat střízliví nebo se po zkušenostech se závislostí vyčistit. Existuje mnoho střízlivých ...
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Příběh postavy Chrisa Farleye „Matt Foley“, „největší skica v historii SNL“
Určité postavy ze sobotní noci v noci se staly obzvláště nezapomenutelnými a dokázaly zůstat rozšířeným kulturním referenčním rokem i roky později. Tyto...
Arán De Las Casas
Arán De Las Casas
28. května 2021 ... Arán De Las Casas zprávy, drby, fotky Arána De Las Casase, životopis, seznam přítelkyň Arána De Las Casase 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Aránem De Las Casasem. Arán De Las Casas seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Arán De Las Casas.
Cole Swindell
Cole Swindell
28. května 2021 ... Cole Swindell novinky, drby, fotografie Cole Swindell, životopis, seznam přítelkyň Cole Swindell 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Cole Swindell. Seznamovací historie Cole Swindell, 2021, 2020, seznam vztahů Cole Swindell.
Kennya Baldwin
Kennya Baldwin
28. května 2021 ... zprávy Kennyi Baldwina, drby, fotografie Kennyi Baldwina, životopis, seznam přátel Kennyi Baldwina 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů s Kennyou Baldwinovou. Kennya Baldwin seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Kennya Baldwin.
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Obsazení Entourage: Kde jsou teď?
Fanoušci sledovali vzestup Vinnyho Chase a jeho přátel po osm sezón Entourage, ale pokud chtějí vidět obsazení Entourage teď, pak ne ...
Sunny Sandler
Sunny Sandler
28. května 2021 ... Zprávy Sunny Sandler, drby, fotky Sunny Sandler, životopis, seznam přátel Sunny Sandler 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Sunny Sandler. Sunny Sandler seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Sunny Sandler.