Hlavní Chodit S Někým Ronnie Dapo

Ronnie Dapo

Ronnie DapoVěk 69 let Zvěrokruh Býk

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Ronnie Dapo možná svobodný.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Ronnie Dapo.



O

Ronnie Dapo je 68letý americký herec narozený 8. května 1952 v Plattsburghu v New Yorku. Jeho znamení zvěrokruhu je Býk

Ronnie Dapo je členem následujících seznamů: američtí filmoví herci, američtí televizní herci a američtí dětští herci.

Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Ronnie Dapo! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Detaily

JménoRonnie
PříjmeníDapo
Stáří69 let
Narozeniny8. května 1952
RodištěPlattsburgh, New York
Znamení zvěrokruhuBýk
Státní příslušnostamerický
Text povoláníDětský herec
obsazeníHerec
Roky aktivní1959-1966
Více o Ronnie Dapo Méně o Ronnie Dapo

FOTOGALERIE

Andy Griffith Show - Ronnie Dapo

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Pojďte za mnou, chlapci!1966Virgil 'Tiger' HigginsFilm
F.B.I.1965Stevie (1 epizoda, 1965)Televizní show
Polibky pro mého prezidenta1964Peter McCloudFilm
Munsters1964Roger (2 epizody, 1965)Televizní show
Burkeův zákon1963Dítě v publikuTelevizní show
Kraft napínavé divadlo1963Ira (1 epizoda, 1965)Televizní show
Uprchlík1963Nejstarší chlapec (1 epizoda, 1965)Televizní show
The New Phil Silvers Show1963Andy 8 epizod, 1964Televizní show
The Music Man1962Norbert SmithFilm
Červená noční můra1962Jimmy DonavanKrátký film
Lucy Show1962DavideTelevizní show
Pokoj pro jednoho1962Flip RoseTelevizní show
Horečka v krvi1961Tommy CallahanFilm
Oceán 111960Timmy BergdorfFilm
Surfside 61960Malá KellyTelevizní show
Andy Griffith Show1960Arnold Winkler (3 epizody, 1963-1966)Televizní show
-30-1959BillyFilm
Havajské oko1959Roger 1 epizoda, 1961Televizní show
77 Sunset Strip1958Danny Saunders 1 epizoda, 1963Televizní show
Maverick1957ŠkolákTelevizní show
Cukroušek1957Udělit SuttonTelevizní show
Vagón1957Ronnie Pumphret (1 epizoda, 1959)Televizní show
Divadlo Alcoa19571 epizoda, 1959Televizní show
Čejen1955Roy Barrington (1 epizoda, 1962)Televizní show
Děvče1954Gary Porter (2 epizody, 1963-1965)Televizní show
The Adventures of Ozzie & Harriet1952Ronnie (2 epizody, 1962)Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Zajímavé Články