Hlavní Chodit S Někým Tony Ka Fai Leung

Tony Ka Fai Leung

Tony Ka Fai LeungVěk 63 let zvěrokruhu Vodnář

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Tony Ka Fai Leung možná svobodný.

Vztahy

Nemáme žádné záznamy o minulých vztazích pro Tony Ka Fai Leung.



O

Tony Ka Fai Leung je 63letý čínský herec. Tony Leung Ka-Fai, narozený 19. února 1958 v Hongkongu, je známý filmem L`Amant (The Lover 1992). Jeho znamení zvěrokruhu je Vodnář.

Tony Ka Fai Leung byl v zápase na obrazovce s Jane Marchovou Milenec (1992).

Tony Ka Fai Leung je členem následujících seznamů: narození v roce 1958, kantonští lidé a hongkongští herci.



Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Tony Ka Fai Leung! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.

Detaily

JménoTony
Prostřední jménoLeung Ka
Příjmenídělat
Celé jméno při narozeníTony Leung Ka-Fai
Alternativní jménoTony Leung Ka-fai
Stáří63 let
Narozeniny19. února 1958
RodištěHongkong
Výška5 '7¾' (172 cm)
StavětPrůměrný
Barva očíČerná
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuVodnář
SexualitaRovný
Etnický původasijský
Státní příslušnostčínština
Text povoláníHerec
obsazeníHerec
Získejte slávuL`Amant (Milenec 1992)
Roky aktivní1983 – dosud

‹Viz TfM›

Více informací o Tony Ka Fai Leung Méně o Tony Ka Fai Leung

FOTOGALERIE

Hon zin - Tony Ka Fai Leung Bruce Lee, můj bratře Bruce Lee, můj bratře Tony Leung Ka Fai jako Huang Yaoshi Foto Lau Wai Keung a Chan Yuen Kai © 1994, 2008 Block 2 Pictures Inc., s laskavým svolením Sony Pictures Classics. Všechna práva vyhrazena. Tony Leung Ka Fai jako Huang Yaoshi Foto Lau Wai Keung a Chan Yuen Kai © 1994, 2008 Block 2 Pictures Inc., s laskavým svolením Sony Pictures Classics. Všechna práva vyhrazena. Tony Leung Tony Leung Tony Leung

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Studená válka III2019M.B. Waise LeeFilm
Chasing the Dragon II: Wild Wild Bunch2019Film
Mayday Life2019VrátnýFilm
Půlnoční host2019StrýcFilm
Xiu Luo2018Asura King, vedoucí touhyFilm
Xiboliya Fengyun2018Bude potvrzenoFilm
Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou na niji no oashisu2017Medic 2Film
Ming Yue Ji Shi You2017BenFilm
Han zhan II2016M.B. Waise LeeFilm
Shimajirô na ehon no kuni2016Pán sámFilm
Feng shen bang2016Král ZhouFilm
Bing he zhui xiong2016Zhou PengFilm
Lost and Love2015.Dopravní policistaFilm
Wang pai2015.Film
Gam gai SSS2014Profesor ChenFilm
Dovádění2014Film
Huang feihong zhi yingxiong you meng2014Feiho otecFilm
Bei Jing ai qing gu shi2014Liu HuiFilm
Taking of Tiger Mountain2014JestřábFilm
Gekijouban Shimajirou no wao!: Shimajirou pro kujira no uta2014Jim Leung, SpeedmanFilm
Lepší a lepší2013Film
Příběhy ze tmy 12013Ho Ho (segment „Slovo v dlani“)Film
Tai Chi Zero2012Chen Chang Xing, dělníkFilm
Hrdina Tai Chi2012Mistr Chen Chang XingFilm
Hon zin2012M.B. Waise LeeFilm
Polibek, jeho první2011Film
Heung Gong: Hoi sum man seoi2011Slunce.Film
Duo ming xin tiao2011Jiang MuFilm
Bian di lang yan2011Sgt Zhang MengziFilm
Detective Dee: The Mystery of the Phantom Flame2010Shatuo ZhongFilm
Bruce Lee, můj bratře2010Lee Hoi-chuenFilm
Zobrazit čas2010Film
Založení republiky2009Film
Poškozuji všechny policisty2009Vrchní inspektor Lak ChuiFilm
Shi yue wei cheng2009Chen Xiao-BaiFilm
Sam hoi tsam yan2008Dr. Edward TongFilm
Železná cesta2008BookmanTelevizní show
Oko na obloze2007'Hollowman' (jako Tony Leung), Chan Chong-shanFilm
Ztracen v Pekingu2007Lin DongFilm
Sum seung si sing2007Ale Sau-kong - nerezová ocelFilm
Bubeník2007KwanFilm
Volby2005Big D (jako Tony Leung Ka Fai)Film
Věčná lítost2005Pane ChengFilm
Mýtus2005WilliamFilm
Tai Hang shan shang2005On BingyanFilm
20 30 402004Shi-Jie'Jerry 'ZhangFilm
A1 tou tiao2004Hlavní redaktor Terrence Tsang Tat-siFilm
houskové knedlíky2004Pan Li (jako Tony Ka-Fai Leung)Film
Sex a krásky2004Dick YanFilm
Chin gei bin 2: Fa tou tai kam2004Mistře BlackwoodeFilm
Tři ... extrémy2004Lee (segment „Knedlíky“)Film
Yau doh lung fu bong2004Lee Kong (jako Tony Leung)Film
Půjdu ah nepůjdu2004Yam Mo-YingFilm
Strach z intimity2004dělatFilm
Daai cheung foo2003Strýc devátýFilm
Dobré časy, časy postele2003Film
Spy Dad2003Jones BonFilm
Double Vision2002Huang Huo-tuFilm
Zlaté kuře2002Profesor ChanFilm
Zhou Yu de huo che2002Chen QingFilm
Léčba Gua Sha2001Datong XuFilm
Všechno nejlepší k narozeninám2000Zákon Wan DatFilm
Kong woo giu mezera2000Jimmy Yam (jako Leung Kai Fai)Film
Láska nás rozdělí1999JianFilm
Oběť1999JámaFilm
Hak gam1997Chou Chiu Sen (jako Tony Leung)Film
Chong shang jiu chong tian1997Chiang ShanFilm
Ci Xi mi mi sheng huodevatenáct devadesát pětPrinc KungFilm
Kuang ye sheng si liandevatenáct devadesát pětLiang ShaolunFilm
Nan Jing de ji dudevatenáct devadesát pětRyuichi OkagawaFilm
Ren yue huang hundevatenáct devadesát pětMinceFilm
Yi qian ling yi ye zhi meng zhong rendevatenáct devadesát pětCheung Ga-ShingFilm
Zima roku 1900devatenáct devadesát pětFilm
Popel času1994Huang Yao-shiFilm
Dou san 21994„Malá trubka“, Siu Fong-FongFilm
Daai foo ji ga1994Kow-Kwai YumFilm
Qing ren de qing ren1994Film
Shen long du sheng zhi qi kai de sheng1994Film
Xin bian yuan ren1994Milky FaiFilm
Xin nan xiong nan di1994Chu RenFilm
Jie mei qing shen1994Lai Chi-KaiFilm
Jin xiu qian cheng1994JamesFilm
Nian nian you jin ri1994Love Today-ShingFilm
Létající dýka1993Hon Chung - Big DaggerFilm
Hei bao tian xia1993Meng Bo Fai (jako Tony Leung)Film
The Eagle Shooting Heroes1993Pane Wang-yehuFilm
Ji jun sam sap lok gai ji Tau tin wun yat1993Chung Chor-HungFilm
Da nao guang chang dlouho1993VěštecFilm
Feng chen san xia1993Dick ChingFilm
Sui woo juen ji ying visel boon sik1993Lin ChungFilm
Yun pei hnůj plíce1993Tong FaiFilm
Jui nam zai1993Simon Tse SaiFilm
Qian wang qing ren1993Michael Chan ChunFilm
Tian tai de yue guang1993Lau Ching-ManFilm
Milenec1992ČíňanFilm
Sun lung moon hak chan1992Chow Wai dálFilm
92 Legendární Černá růže1992Keith LuiFilm
Huang Fei Hong xiao zhuan1992Bad Egg Ken ShekFilm
Wu du qing chou1992Film
Hao muži ye yan1991LeungFilm
Střední fáze1991Já, Tsai Chu-shengFilm
Sbohem, lásko1991Liang SengFilm
Cai shu zhi heng sao qian jun1991HmotnostFilm
Kei lidi1991Wang YishengFilm
Shen tan Ma Ru-Long1991Ma Yu-YuFilm
Gui gan bu1991Liang Kwo-TungFilm
Hun yin wu yu1991Sung Yan |Film
Lan se pi li hou1991Ching senoFilm
Chytit zloděje1991InspektoreFilm
Wo lao po wo xi ren1991TonyFilm
Ostrov ohně1990Andy Lau, Wei WangFilm
Huang jia nu jiang1990Inspektor Huang Tsung-Pao, synFilm
Ai zai bie xiang de ji jie1990Zhao NansanFilm
Biao jie, ni hao ye!1990Wu Wei-KuoFilm
Gu huo da lu shi1990Chen, Tsu HuiFilm
Lepší zítřek III: Láska a smrt v Saigonu1989Cheung Chi-MunFilm
Hap go telefon1989KeřFilm
San lang qi an1989Li WaiFilm
Xi tai hou1989Císař Xian FengFilm
Ozbrojenci1988Kapitán Ding Chun-BeeFilm
Laserový muž1988Joey CheungFilm
Chun qiu cha shi1988Film
Gam yuk houba ubývá198751910, Lo Ka YiuFilm
Duo ming jia ren1987Chan Kin-SangFilm
Yan muž ying visel1987Kapitán Chan (jako Kar Fai Leung)Film
Cheng shi li ren1987Hostitel soutěže krásyFilm
Huo dlouho1986PuyiFilm
Shui trůn1985Film
Mei gui mei gui wo ai ni1985Johnny, Keith LuiFilm
Xue er1984HuaFilm
Gui xian ren1984TangFilm
Chui lian ting zheng1983Císař Xian FengFilm
Huo shao yuan ming yuan1983Císař Xian FengFilm
Synové neonové nociFilm
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Jane March a Tony LeungJane March
    • Milenec
      1992
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články

Redakce Choice

Dawn Marie Psaltis
Dawn Marie Psaltis
28. května 2021 ... Dawn Marie Psaltis novinky, drby, fotky Dawn Marie Psaltis, životopis, seznam přátel Dawn Marie Psaltis 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Dawn Marie Psaltis. Dawn Marie Psaltis seznamka historie, 2021, 2020, seznam vztahů Dawn Marie Psaltis.
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci procesorů
Nejlepší výrobci CPU a návrháři CPU v žebříčku. Jedná se o nejlepší společnosti v prostoru CPU, které uživatelé hlasovali.
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani
28. května 2021 ... Luciano Pavarotti a Nicoletta Mantovani fotky, zprávy a drby. Zjistit více o ...
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav Monster, Inc.
Seznam postav z Monsters, Inc., včetně obrázků, jsou-li k dispozici. Tyto postavy z filmu Monsters, Inc. jsou pojmenovány podle jejich důležitosti pro ...
Max Schneider
Max Schneider
28. května 2021 ... zprávy Maxe Schneidera, drby, fotky Maxe Schneidera, životopis, seznam přítelkyň Maxe Schneidera 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Maxe Schneidera. Seznamovací historie Maxe Schneidera, 2021, 2020, seznam vztahů Maxe Schneidera.
Ingrid Aver
Ingrid Aver
28. května 2021 ... Zprávy Ingrid Averové, drby, fotky Ingrid Averové, životopis, seznam přátel Ingrid Averové 2016. Historie vztahů. Seznam vztahů Ingrid Averové. Seznamovací historie Ingrid Averové, 2021, 2020, seznam vztahů Ingrid Averové.
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii
Níže je uveden úplný seznam epizod Seznamka v temné Austrálii, který pokrývá celý televizní běh show. Fotky z Single Dating In The Dark Australia ...