Hlavní Vztahy Tuvana Türkay

Tuvana Türkay

Tuvana Türkay Chodit s někýmPořadí 2157 -458Věk 30 let zvěrokruhu Váhy Vztahy celkem 3

S kým právě teď chodí?

Tuvana Türkay chodí s Alper Potuk zobrazit vztah

Vztahy

Tuvana Türkay byl ve vztazích s Engin Akyürek(2014 - 2015)a Sercan Yildirim(2012 - 2013).

O

Tuvana Türkay je 30letá turecká herečka. Narodila se 3. října 1990 v Istanbulu v Turecku a je známá Yer Gök Ask. Její znamení zvěrokruhu je Váhy.



Tuvana Türkay byl ve 4 zápasech na obrazovce, včetně Murata Ünalmise Umístěte nebeskou lásku (2010), Emre Kizilirmak dovnitř Kara Para Zeptejte se (2014), Seçkin Özdemir v Jeden dech je dost (2017)a Tolgahan Sayisman v Byzantské hry (2016).

Tuvana Türkay je členem následujících seznamů: narození 1990, turecké modelky a turecké modelky.

Přispět

Pomozte nám vybudovat náš profil Tuvana Türkay! Přihlásit se přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým31 rok, 11 měsíců10 měsíců, 15 dní8 měsíců, 5 dní
Celkový31 rok, 11 měsíců10 měsíců, 15 dní8 měsíců, 5 dní

Detaily

JménoTuvana
PříjmeníTurkay
Jméno za svobodnaTurkay
Celé jméno při narozeníTuvana Türkay
Alternativní jménoTuvana Turkay
Stáří30 let
Narozeniny3. října 1990
RodištěIstanbul, Turecko
Výška5 '9' (175 cm)
StavětŠtíhlý
Barva očíLíska
Barva vlasůHnědá - tmavá
Znamení zvěrokruhuVáhy
SexualitaRovný
Náboženstvímuslimský
Etnický původBílý
Státní příslušnostturečtina
Text povoláníHerečka, modelka
obsazeníHerečka
Získejte slávuUmístěte nebeskou lásku
Oficiální webové stránkyinstagram.com/tuvanaturkay/, www.youtube.com/watch?v=V0BAC-_AA6A, twitter.com/tuvanatrkay1, www.facebook.com/tuvanaturkayofficial
MatkaArmagan Turkay
SestraKatre Turkay

Tuvana Türkay (narozen 3. října 1990 v Üsküdar, Istanbul, Turecko) je turecká herečka známá svými rolemi v Kara Para Aşk a Yer Gök Ask.

Více informací o Tuvana Türkay Méně o Tuvana Türkay

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
3Engin AkyurekVztahKvěten 201420158 měsíců
dvaSercan YildirimVztah2012Prosince 20131 rok
1Alper PotukVztah současnost, dárek-
Engin Akyurek #3

Engin Akyurek

2014 - 2015

Tuvana Türkay a Engin Akyürek jsou odděleny ...[zobrazit pár] Sercan Yildirim #dva

Sercan Yildirim

2012 - 2013

Sercan Yildirim a Tuvana Türkay jsou oddělené ...[zobrazit pár] Alper Potuk #1

Alper Potuk

Tuvana Türkay chodí s Alper Potuk ...[zobrazit pár] #3

Engin Akyurek

2014 - 2015

Tuvana Türkay a Engin Akyürek měli vztah od května 2014 do roku 2015.

kdo je seznamka Vanessa Bayer
Vztah 8 měsíců OpatřeníVýsledekZvěrokruh80%čínský zvěrokruh1%Výška55%Stáří69%'> Kompatibilita 51% zobrazit vztah #dva

Sercan Yildirim

2012 - 2013

Sercan Yildirim a Tuvana Türkay měli vztah od roku 2012 do prosince 2013.



Vztah 1 rok zobrazit vztah #1

Alper Potuk

Tuvana Türkay chodí s Alper Potuk.

OpatřeníVýsledekZvěrokruh100%čínský zvěrokruh100%Výška55%Stáří98%'> Kompatibilita 88% zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Tuvana Türkay30 VáhyHerečka
turečtina
Engin Akyurek39 VáhyHerec
turečtina
Sercan Yildirim- Fotbal
turečtina
Alper Potuk30 BeranFotbal
turečtina

FOTOGALERIE

Tuvana Türkay - Formsante Magazine Pictorial [Turecko] (říjen 2019) Jeden dech stačí - v zákulisí Jeden dech stačí - v zákulisí Jeden dech stačí - v zákulisí Jeden dech stačí - v zákulisí Jeden dech stačí - v zákulisí Jeden dech stačí - v zákulisí Jeden dech stačí - v zákulisí Jeden dech je dost Jeden dech je dost Jeden dech je dost Jeden dech je dost

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Těžký romantický2020OriginálFilm
Zakázané jablko2018Leyla, Leyla CelebiTelevizní show
Stalo2017OriginálFilm
Šílené srdce2017FatmanurTelevizní show
Jeden dech je dost2017DechFilm
Pro mé dcery2017HolubiceTelevizní show
Byzantské hry2016Ayçörek HatunFilm
Somuncu Baba: Askin Sirri2016NecmiyeFilm
Ty Sag I Selamet2016DogaFilm
Otrava2016EceTelevizní show
Holub letěl2015Sema TaskinFilm
Nejlepší z2015TajemstvíFilm
Kara Para Zeptejte se2014BaharTelevizní show
Chybějící stránky2013AysegulFilm
Zajatý sultán2012VčelaTelevizní show
Umístěte nebeskou lásku2010Bade Palali HanciogluTelevizní show
Naks-i Dil Sultan2010Naks-i Dil SultanTelevizní show
Oddělení2009Kevok (2009)Televizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Shody na obrazovce

  • Murat Unalmis
    • Umístěte nebeskou lásku
      2010
    [zobrazit shodu]
  • Tuvana Türkay a Emre KizilirmakEmre Kizilirmak
    • Kara Para Zeptejte se
      2014
    [zobrazit shodu]
  • Tuvana Turkay a Seckin OzdemirSeckin Ozdemir
    • Jeden dech je dost
      2017
    [zobrazit shodu]
  • Tuvana Türkay a Tolgahan SayismanTolgahan Sayisman
    • Byzantské hry
      2016
    [zobrazit shodu]

Zajímavé Články