Hlavní Vztahy Xenia Toasted

Xenia Toasted

Váš Horoskop Pro Zítřek

Xenia ToastedVěk 39 let zvěrokruhu Panna Vztahy 1 celkem Děti 1 dítě

S kým právě teď chodí?

Podle našich záznamů je Xenia Tostado možná svobodná.








Vztahy

Xenia Tostado byla ve vztahu s Rodolfem Sanchem.



O

Xenia Tostado je 39letá španělská herečka narozená 27. srpna 1981 v Igualadě v Barceloně v Katalánsku ve Španělsku. Její znamení zvěrokruhu je Panna






Přispět

Pomozte nám vytvořit náš profil Xenia Tostado! Přihlásit se Chcete-li přidat informace, obrázky a vztahy, zapojit se do diskusí a získat uznání za své příspěvky.



Statistika vztahů

TypCelkovýNejdelšíPrůměrnýNejkratší
Chodit s někým1---
Celkový1--

Detaily

JménoXenia
PříjmeníOpékané
Alternativní jménoXenia Toasted
Stáří39 let
Narozeniny27. srpna 1981
RodištěIgualada, Barcelona, ​​Katalánsko, Španělsko
StavětŠtíhlý
Barva očíHnědá - tmavá
Barva vlasůČerná
Znamení zvěrokruhuPanna
SexualitaRovný
Státní příslušnostšpanělština
obsazeníHerečka
Více informací o Xenia Tostado Méně o Xenia Tostado

Seznamka historie

Mřížka Seznam Stůl
#PartnerTypStartKonecDélka
1Rodolfo SanchoVztah -
Rodolfo Sancho #1

Rodolfo Sancho

Xenia Tostado a Rodolfo Sancho byli v re ...[zobrazit pár] #1

Rodolfo Sancho

Xenia Tostado a Rodolfo Sancho měli vztah.

OpatřeníVýsledekZvěrokruhdvacet%čínský zvěrokruh1%Stáří69%'> Kompatibilita 2. 3% Děti 1 dítě zobrazit vztah

Srovnání partnerů

názevStáříZvěrokruhobsazeníStátní příslušnost
Xenia Toasted 39 PannaHerečka
španělština
Rodolfo Sancho46 KozorohHerec
španělština

Děti

názevRodnarozenýStáříJiný rodič
Jimenaženský7. března 20156 let Rodolfo Sancho

FOTOGALERIE

Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019 - červený koberec Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019 - červený koberec Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019 - červený koberec Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019 - červený koberec Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019- Photocall Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019- Photocall Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019- Photocall Xenia Tostado - den 4 - filmový festival v Malaze 2019- Photocall Xenia Tostado - premiéra „El Dia de Manana“ v Madridu Xenia Tostado - ocenění „Cosmopolitan Fun Fearless Female“ 2016 Xenia Tostado - ocenění „Cosmopolitan Fun Fearless Female“ 2016 Xenia Toasted

Filmografie

FilmRokCharakterTyp
Obři2018BarbaraTelevizní show
Dobrou chuť2010PředvečerFilm
Fyzika nebo chemie2008Dafne (3 epizody, 2011)Televizní show
Bez prsou není ráj2008Vanesa (43 epizod, 2008-2009)Televizní show
Heslo2008Sebe - host (neznámé epizody)Televizní show
Klapky2007Zaměstnanec pronájmu automobiluFilm
Dolly2007AnaKrátký film
Láska v problémových dobách2005Fanny (4 epizody, 2005-2006)Televizní show
Průměrná červená2004Cristina SantelicesFilm
Heslo2000SebeTelevizní show
Rodinný doktordevatenáct devadesát pětTelevizní show
Zobrazit více Ukaž méně

Diskuse






Zajímavé Články

Kompenzace Za Znamení Zvěrokruhu
Nastavitelnost C Celebrity

Zjistěte Kompatibilitu Znamení Zodiac